Erslevvej 40, Galten, 8370 Hadsten

177 m2 villa

Kontant 1.248.000 kr.

Charmerende landejendom med masser af plads


Galten

Erslevvej 40 i Galten nær Hadsten byder velkommen til denne fantastisk charmerende landejendom med smukt bindingsværk - den perfekte bolig til dig, der ønsker sig masser af plads og landlige omgivelser, men samtidig tæt på gode naboer. 

Ejendommen råder nemlig over nogle gode udbygninger og omkring 4600 kvadratmeter privat skov et lille stykke væk.

Der er tale om en ældre ejendom, og du får derfor en bolig med masser af sjæl og landlig charme, til trods for at hjemmet fremstår meget velholdt og løbende moderniseret. Hvis ikke den store, private skov er nok, så tilbyder ejendommen også en stor havegrund med træer og buskadser. Udbygningerne inkluderer blandt andet en stor lade, to værksteder, en stald, en garage og endelig et mulighedsrigt kontor. Med andre ord er der ikke sparet på pladsen.

Selve boligen består af 177 kvadratmeter og åbner op for en stor stue i åben forbindelse til køkkenet, der fungerer som hjemmets ideelle samlingspunkt. Her er det oplagt at indrette sig med bløde møbler og et hyggeligt spiseområde, hvad end I er parret eller den store familie med børn. Køkkenet består af hvide materialer og opvaskemaskine, og ved siden af holder det praktiske bryggers til med vaskesøjle. 

Derudover indeholder boligen hele to badeværelser, et gæstetoilet og fire yderligere værelser - to oplagte soveværelser og to kontorer. Soveværelserne har hver deres private badeværelse tilknyttet, og det ene værelse giver desuden adgang til et tekøkken.

Denne landejendom er til jer, der foretrækker naturens friske luft og stille atmosfære frem for bylivets larm og bilos. Natur og ro, det får I i den grad med base her på Erslevvej 40 i Galten, hvor I er omgivet af kurvede marklandskaber. 
Galten er en lille, hyggelig by med et dejligt fællesskab, som I blandt andet kan nyde i det lokale forsamlingshus et minuts gang fra boligen - her bliver der nemlig afholdt adskillige arrangementer såsom Sankthans-aftener, bankospil og oktoberfest. Savner I bylivet, så tager det ikke mere end fem minutter at køre i bil til Hadstens mange indkøbsmuligheder, skoler og grønne parker.

Kontakt home Aarhus Nord på 87 42 40 40 allerede i dag for en fremvisning.
Vi glæder os til at byde jer indenfor.
6Antal rum
1950Ombygget
7417 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.248.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.074 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,256 / 5.762 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040