Erlevvej 73, 6100 Haderslev

270 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Haderslev


Markant ejendom med attraktiv beliggenhed

attraktivt og naturskønt område med udsigt til Haderslev Dam, har vi her en charmerende og gedigen ejendom fra 1942. Her bor man centralt, med indre by og alle hverdagens fornødenheder indenfor gå- og cykelafstand. På modsatte side af vejen finder vi Geheimerådens sti, som fører
jer hele vejen ud til Haderslev Dyrehave, hvor naturen og et rigt dyreliv kan nydes

Villaen fremstår lys og velholdt, og er placeret på en 857 m2 stor grund med en nem have. Ejendommen er i dag opdelt i to separate boliger, hvor den ene del er udlejet.

Vi bydes indenfor i vindfang der åbner op til hall med flot trappeforløb til førstesal og nedgang til kælder. Køkkenet er i lyse elementer med god skabsplads. Rummelig opholdsstue med naturlig inddeling af spise- og dagligstue. Tre værelser, et badeværelse med bruseniche samt bryggers med egen indgang

På førstesal finder vi et soveværelse med faste skabe og udgang til altan, og med eget badeværelse med bruseniche. Lys og indbydende stue med skøn udsigt over Haderslev Dam. Yderligere et rummeligt værelse, som sælger benytter som kontor.

Kælderen indeholder disponible rum med plads til opbevaring.

Vi bydes indenfor i 73A via egen entré. Køkken med lyse elementer og plads til daglig spisekrog. En god opholdsstue med udgang til balkon med udsigt over dammen. Dagligstue med udgang til terrasse. Soveværelse. Badeværelse med badekar.

Ved ejendommen er der gode parkeringsforhold i dobbeltgaragen eller i den store indkørsel.

Leder I efter en villa med masser af plads både ude og inde, så kom ud og oplev ejendommen og se om det er noget for netop din familie!

10Antal rum
1942Byggeår
3Antal toiletter
857 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.085 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,448 / 11.411 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545