Elvira Madigans Vej 15, Tåsinge, 5700 Svendborg

168 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Moderne og charmerende villa


Hyggelig, solrig og ugeneret have

Moderne komfort møder landlig idyl i denne skønne landvilla, der byder på god plads til børnefamilien. Ejendommen daterer sig tilbage til år 1870, men den er bragt flot ind i nutiden, og derfor kan du og dine glæde jer til at indtage et hjem, som på én og samme tid byder på mange fine, originale detaljer og en tidssvarende indretning. Med til ejendommen hører også en skøn, sydvendt have, som støder direkte op til grønne arealer og er komplet ugeneret.
Villaen charmerer allerede ved første øjekast med yndige bondehusvinduer, hvidpudset facade og rødt, halvvalmet tag. Inden døre byder boligen på to velindrettede etager, og førstesalen rummer to værelser, hvoraf det ene også kan bruges som en stue eller et multirum. I stueplanet findes yderligere tre værelser, hvoraf ingen deler vægge, og her er også et badeværelse med bruseniche.
Foruden entréen og et stort bryggers med bagindgang, grovkøkken og plads til vaskefaciliteter består resten af etagen af et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse. Køkkenet er indrettet med lyse, grebsfrie elementer, og her er masser af skabsrum og bordplads. Retterne serveres let ved spisebordet i alrummet, hvorfra der er åben forbindelse til stuen, hvor brændeovnen varmer.
En lys havestue bygger bro mellem inde og ude, og sommerens sol kan nydes dagen lang på en stor terrasse, der har god plads til solsenge, et terrassebord og grillen. Havens græsplæne strækker sig ud mod syd, hvor den afskæres af Lundby Bæk, hvorefter de tilstødende marker tager over, og her er en fredelig atmosfære, hvor roen kun forstyrres af fuglenes sang. Ejendommen fuldendes af en god garage samt et stort parkeringsareal.
Ejendommen ligger i hyggelige Lundby, og selvom du bor naturskønt, så er der kun 900 meter til brugsen i Landet. Skole, daginstitution og idrætsfaciliteter findes halvanden kilometer fra adressen. Her er smuk natur og kort vej til vandet, og køreturen til Vindeby klares på fem minutter, mens du kan være i Svendborg på ti minutter.
Kontakt os allerede i dag.
7Antal rum
1870Byggeår
1779 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.464 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,434 / 11.392 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200