Elstrup Nederby 1, 6430 Nordborg

204 m2 villa

Kontant 1.350.000 kr.

Charmerende ejendom i Elstrups idylliske landsbyomgivelser


Moderniseret, efterisoleret og med varmepumpe

I kan se frem til at overtage en ejendom med masser af både original landsbycharme og moderne træk som eksempelvis luft-til-vand-varmepumpe og efterisolering, hvis Elstrup Nederby 1 bliver rammen om jeres hjem. Den stråtækte ejendom fra 1825 står nemlig i flot opdateret stand, og der er således tale om en overtagelsesvenlig bolig med masser af potentiale for at udfolde det gode familieliv.
Beliggenheden centralt i hyggelige Elstrup sikrer jer et trygt og roligt nærmiljø af den idylliske, landlige slags, og herfra er der let adgang til områdets smukke natur. I kan eksempelvis cykle til stranden ved Taskensand på bare et kvarter, og endnu hurtigere når I områdets store skovarealer. Der er heller ikke langt til byens tilbud, for Guderup ligger blot et par kilometer væk, og her venter blandt andet skole, pasnings- og fritidstilbud samt gode indkøbsmuligheder. Derudover kan I køre til såvel Nordborg som Sønderborg på et kvarter.
Ejendommen har tre entréer, og den ene af disse er centralt placeret. Herfra er der adgang til et køkken, hvor der er mulighed for at lave en god spiseplads. Køkkenet ligger i umiddelbar forlængelse af en dejlig opholdsstue, og her er således basis for at etablere et stort, sammenhængende opholdsmiljø med køkken, alrum og stue ud i ét.
Husets stueplan byder også på tre gode værelser, og det største af disse er stort nok til at kunne indrettes som en stue, hvis I foretrækker det. Ellers er et alternativ at lade værelset udgøre en del af en lækker forældreafdeling, for det har adgang til et oplagt walk-in-closet samt et stort badeværelse med spa. Desuden har denne del af huset egen indgang via ejendommens anden entré. I får også endnu et badeværelse i stueplan, og dertil kommer førstesalen, som byder på yderligere en stor opholdsstue og et rummeligt soveværelse.
Fra soveværelset på første sal er der udgang til en altan, som takket være sin østvendte orientering byder på rigtig fine chancer for, at I her kan nyde morgensolen. Udelivet får ligeledes fine rammer på resten af den 1.090 kvadratmeter store grund, hvor der er gode muligheder for at etablere store, skønne terrassemiljøer. I får også et rummeligt udhus, og endelig er det værd at bemærke, at haven er dejlig nem at holde.
Kontakt os allerede i dag og bestil en fremvisning, hvis I kunne tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold og få mange flere detaljer.
6Antal rum
1970Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.429 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,812 / 6.206 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575