Ny pris

Dyremosen 11, 3320 Skævinge

175 m2 villa

Kontant 5.295.000 kr.

Helt nybygget kvalitetsvilla i Skævinge


Plads til den store familie

Dette dejlige og lyse hus tager imod jer på Dyremosen 11, som er en del af et lukket vænge. Huset er nybygget i 2023 af HusCompagniet, hvilket blandt andet betyder, at I får et skønt hjem på 175 m2 med mange tilvalg såsom den ekstra loftshøjde. Der er derudover dobbelt integreret carport og udhus på den 839 m2 grund.
Indenfor vil I opleve en skøn indretning med akustikloft til kip i køkken-alrummet, hvor HTH-køkkenet er stilrent i sort Fenix laminat med hvid Silestone bordplade samt Quooker i stål. Bryggerset er i samme stil som køkkenet med hvide HTH-elementer. De mange vinduer, inklusive ovenlysvinduerne med fjernbetjening og regnsensor, og terrassedørene i alrummet og stuen tilfører et behageligt lysindfald.
I får god plads til familien i dette hjem, hvor forældreafdelingen er med et stort walk-in-closet med direkte udgang til haven samt eget badeværelse. I modsatte ende af huset kan familiens børn fordele sig på de resterende tre værelser, som alle ligger i nærheden af boligens andet badeværelse. Fælles for badeværelserne er de væghængte toiletter samt indbyggede shampoohylder og brusearmaturer fra Grohe i brusenicherne.
Huset er flot flankeret af en flisebelagt indkørsel med en sti rundt om bygningen, der fører jer om til den dejlige terrasse i haven. Her kan I nyde det smukke udsyn til grønne arealer, skov og en fin sø. En del af terrassen er tilmed overdækket, så I altid vil kunne finde læ og ro til at nyde udendørsarealet.
I kommer til at bo i en nyere udstykning med mange børnefamilier i området. Familievenligheden i kvarteret understreges af den nemme adgang til flere daginstitutioner og Kornmarkskolen tæt på. Skævinge rummer derudover indkøbsmuligheder, bibliotek og et rigt foreningsliv. På omtrent ti minutter i enten bil eller tog kommer I desuden til Hillerød.
6Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.707 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,408 / 24.248 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Amalie Nørtoft Stausbøll
home Hillerød

Ejendomsmægler, MDE

amas@home.dk

88 20 93 30

88 20 93 30