Dramstrup 30, 4420 Regstrup

161 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Regstrup


Villa med luft-vand varmepumpe i naturskønne omgivelser og med kæmpe garage/værksted

På Dramstrup 30 udbydes nu denne stemningsfulde villa, der suppleres af skønne udemiljøer og en kæmpe garage med gode værkstedsfaciliteter. Ejendommen er omkranset af smuk natur og fremstår velholdt og indflytningsklar.
Her er oplagte muligheder for jer, der sysler med en pladskrævende hobby. Jer der holder af fredfyldte og naturskønne omgivelser og jer, der søger et nyt hjem, som er lige til at flytte ind i. Villaen på Dramstrup 30 inviterer indenfor til en velindrettet bolig fordelt over stueplan, førstesal og en rummelig og brugbar kælder. I stueetagen bydes I indenfor via en fin entré med plads til sko og overtøj, og trappe til husets kælder. I stueplan finder I desuden det ene af husets tre værelser, boligens ene badeværelse, som er indrettet med brusekabine med dampfunktion. Hyggelige fællesrum, der udgøres af køkken i åben forbindelse med stuen.
På husets førstesal fordeler pladsen sig over en stor, skøn stue med adgang til en skøn terrasse. Etagen rummer desuden husets andet badeværelse og to gode værelser.
Kælderen er indrettet med godt vaskerum samt to brugbare, disponible rum.
Gennem hele huset er der indrettet med flotte og tidssvarende løsninger i kvalitetsmaterialer, og overalt fremstår huset, grunden og alle faciliteter pæne og velholdte.
På husets førstesal præges atmosfæren af den åbne kip, og de synlige hanespær. Etagen blev istandsat og inddraget som en del af boligen i 2005 og fremstår indbydende og lys og byder på smukke kig over den omkringliggende natur. I stueetagen har I udgang til et stort terrassemiljø, der er overdækket af den skønne terrasse på førstesalen. Her kan I nyde ophold udendørs uanset vejret, og indrette jer med både loungemøbler, spisebord, grill og hyggekroge. Også foran huset er der etableret en stor terrasse, denne under åben himmel. En lang indkørsel fører langs huset og om til en flot, grusbelagt gårdsplads, der er etableret mellem huset, og den store garage, der hører til ejendommen. Her får I rigelig plads til både biler, værksted og de pladskrævende hobbyer.
Her er I indenfor korte køreafstande af alt hvad I skal bruge i hverdagen, med Regstrup omtrent 7 minutters kørsel væk og et kvarters tid til Holbæk. Her er store, smukke skove, pittoreske søer og i det hele taget bare masser af smuk natur, med alt hvad de naturelskende kunne ønske sig indenfor gåafstande.

8Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
1856 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.804 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,571 / 9.227 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laura Klint
home Holbæk

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

lklint@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59