Dolmer Bygade 12A, Dolmer, 8500 Grenaa

133 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Dolmer - Grenaa


Charmerende ejendom med en dejlig lukket have

Velkommen til Dolmer Bygade 12A, en charmerende ejendom i idylliske omgivelser. Ejendommen er omkranset af grønne marker, og her er lyst og luft omkring. Dolmer er et hyggeligt bymiljø, som ligger meget ugeneret og roligt. Inden for 2 km finder I skoler, børnehave, indkøbsmuligheder og Grenaa midtby.

Det første I møder er den skønne gårdhave med flisebelægning, som fører videre til ejendommens lukkede have, hvor I er mere ugeneret.

Ejendommen indeholder en stor fin entré med loft til kip, fint og lyst badeværelse med bruseniche, hvor her også er plads til vaskesøjle. Videre fra entréen kommer I til det store og lyse køkken/alrum, hvor der er plads til spiseafdeling. Fra køkken/alrummet er der adgang til et godt stort værelse. Fra spiseafdelingen er der åbent til den hyggelige stue, hvor der er direkte udgang til den skønne terrasse. 

1. salen består af et godt stort repos, samt to gode værelser. Det ene værelse har et indhak, hvor der kan etableres en hyggelig hule for de små, eller opbevaring. Det andet værelse er lyst, og med udsigt ud over haven.

Til ejendommen hører ligeledes en carport med udhus i forlængelse, et skur i forbindelse med ejendommen, samt en hyggelig overdækket terrasse.

Selve haven er anlagt med stor flisebelagt terrasse, hvor der er mulighed for flere hyggelige miljøer, stor plæne og lidt beplantning.

Denne ejendom skal opleves! Ring til home for en fremvisning 86 32 22 66.
4Antal rum
1917Byggeår
857 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.336 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,840 / 4.621 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sofie Vogt
home Grenaa - Norddjurs

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

vogt@home.dk

86 32 22 66

86 32 22 66