Diagonalvej 2A, Bevtoft, 6541 Bevtoft

159 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Bevtoft


Bolig med tilhørende godt værksted

Med en central beliggenhed i attraktivt lokalsamfund, finder vi denne spændene ejendom med tilhørende værksted. Bevtoft er en velfungerende landsby, med egen købmand, børnehave og skole til 6. klasse. I fritiden er der gode mulighed for idrætsaktiviteter i byens hal. Fra Bevtoft er der gode busforbindelser til Vojens, Haderslev, Toftlund og Aabenraa, hvor der også findes gymnasium, handelsskoler og mange andre uddannelsesmuligheder.
Vi bliver budt velkommeni entre med indgang til køkkenalrum samt trappenedgang til kælder. I køkkenalrummet er der gode muligheder for spiseplads til hele familien. Fra køkken er der stor stue med god plads og med udgang til hyggelig østvendt terrasse. På den anden side af køkkenalrummet har vi endnu en stue, også med udgang til en sydvest vendt terrasse. Herfra også badeværelse med bruseniche.
I stueplan har vi et soveværelse med walk-in samt et kontor. Derudover er her hele tre disponible rum, i gode størrelser og med adgang direkte til det store værksted.

Værkstedet er et kapitel for sig selv med højt til loftet og god plads til ens pladskrævende aktiviteter. Rulleport åbner op til værkstedet fra den store indkørsel. 
I kælderplan har vi to disponible rum med god plads til opbevaring. Et badeværelse med bruseniche samt vaskerum, med vaske og tørrefaciliteter.
Udenfor finder vi gode terrassemiljøer, hvor sommeraftnerne kan nydes. En dejlig have hvor børnene kan leje, med en masse smukkere blomster og mulighed for at dyrke sine egne grøntsager.
Kunne I tænkte jer at se nærmere på denne bolig og alle dens muligheder? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 74 53 05 45.

4Antal rum
1951Byggeår
2Antal toiletter
2364 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.035 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,843 / 4.612 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545