Darumvej 42, 6700 Esbjerg

167 m2 villa

Kontant 2.798.000 kr.

ARKITEKTONISK SMUKT BYHUS PÅ 262 ETAGEMETER I EN FANTASTISK GOD STAND


CHARMERENDE HØJLOFTET STUER, LÆKKERT KØKKEN OG FANTASTISK BRUGBAR KÆLDER

Søger du et klassisk og smukt byhus fra 1930´erne i en supervelholdt og total moderniseret stil, så er dette smukke hus lige noget for dig. Her kan du bo i et dejligt stille kvarter i gå - og cykelafstand til alle midtbyens faciliteter.
Huset er løbende moderniseret og fremstår total indflytningsklar. Her kan bl.a. nævnes tag, vinduer, køkken, badeværelser m.m. Dertil kommer den mest fantastisk have og hyggelige terrasse. Man kan virkelig mærke husets sjæl og hyggelige atmosfære.
Huset indeholder: Præsentabel entre med plads til overtøjet og med smuk trappe til 1. sal. Pænt hvidt køkken som er arbejdsvenligt indrettet og med masser af bord - og arbejdsplads. Køkkenet har en smart ø, så det er let, hvis børnene skal lave lektier, eller en af venner skal have en drink mens det sidste af maden forberedes. Der er desuden masser af gode store skuffer samt alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til skøn træterrasse og den skønne have.
Hyggelig spise - og opholdsstue med højt til loftet, smukke gulve og en charmerende karnap som giver et skønt lysindfald og samtidig en fantastisk rumvirkning. Prikken over i´et er naturligvis, at der er brændeovn til at skabe den rigtige hyggelig stemning. Pænt badeværelse holdt i klassiske tidløse farver og gode materialer.
1. sal indeholder stort soveværelse og 3 gode børneværelse. Nuværende ejer har inddraget det ene værelse til et lækkert walk-in closet, så der er mange forskellige muligheder. Pænt toilet som bare er så vigtig, når der er tale om et hus i flere plan. Fra det ene værelse er der udgang til altan. Udover det skønne ved at have muligheden for at komme ud, så giver det også et fantastisk smukt udtryk på husets facade.
Rigtig god og brugbar kælder med 2 store disponible rum som sagtens vil kunne anvendes til teenager afdeling. Pænt badeværelse med separat bruseniche og pænt skabsarrangement. Praktisk bryggers med masser af skabsplads og med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler
Tilhørende til huset er skøn have og godt garage/værksted.

6Antal rum
1930Byggeår
2Antal toiletter
507 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.020 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,132 / 12.822 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011