Christianshøjvej 1, Kirke Værløse, 3500 Værløse

215 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Værløse Christianshøjvej 1 - for enden af lille lukket stikvej


Sjæl og charme i moderne klæder.

Den charmerende ejendom på Christianshøjvej 1 stammer oprindeligt fra 1866, men det eneste man oplever af det er de smukke klassiske linjer der præger huset.  

Ejendommen er en del af det hyggelige Kirke Værløse. Der er ikke ret langt til indkøb. Bussen stopper lige i nærheden så de unge  nemt kan komme til og fra. Søndersø skolen mv. nås af nem  sikker skolevej.  Næsten lige uden for døren ligger Værløse golfklub og vil man ud i naturen er der et væld af muligheder i umiddelbar nærhed. 

Såvel inde som ude er ejendommen gennemgribende renoveret og moderniseret således at den i dag fremtræder stort set indflytningsklar.

Via smuk brolægning kommer du til ejendommen. Indenfor mødes du af en dejlig rummelig entre. I tilknytning hertil er der trapperum til 1 sal samt dejligt bad. Videre kommer du til dejligt stort nyere spisekøkken med udgang til haven. Stort separat lyst værelse ligeledes med udgang til haven.

I den anden ende charmerende opholdsstue med fine lyse plankegulve mv. Her er udgang til den pragtfulde have og terrasse som du vil komme til at elske.

På første sal er der 3 gode store værelser, badeværelse samt dejlig anvendelige repos.

Ejendommen er igennem de sidste 21 år blevet opdateret bla. med moderne vinduer, gulvvarme mange steder, forstærket etagedæk,  køkken, badeværelse mv. Alt således stort set lige til at tage i brug. 

Haven er et kapitel for sig! Velanlagt  med fin beplantning, flot brolægning som passer til ejendommen. Dejligt  isoleret skur og carport afgrænser haven mod øst og sikre dejlig læ på terrassen og i haven.

215 kvm. sjæl og charme lige til at tage brug.
5Antal rum
2007Ombygget
2Antal toiletter
838 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.940 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,313 / 27.563 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Jensen
home Værløse

Ejendomsmægler, MDE

nijen@home.dk

44 48 48 66

44 48 48 66