Carolinevej 13, 2900 Hellerup

248 m2 villa

Kontant 29.995.000 kr.

Enestående bolig med solrig have – 390 strålende etagemeter


Plads til den store familie - Skøn have og perfekt anneks

Træd ind i dette fortryllende hjem, som er beliggende på en af Hellerups mest eftertragtede og eksklusive sundveje, med få 100 meter til Øresund, samt tæt på Strandvejen som byder på gode og hyggelige spise- og shopping muligheder. Denne bolig er velholdt og byder på gennemtænkte løsninger, der skaber en harmonisk atmosfære.

Når du ankommer, vil du straks blive mødt af den charmerende, velplejede have, der indbyder til hyggelige stunder i små kroge og hjørner.

Når du træder ind i husets hall, åbner sig et stort og indbydende køkken-alrum, der giver rigeligt plads til hele familien. To store stuer med sollys fra syd, hvor du kan træde ud på terrassen og videre ned til haven.

På stueplan finder du også et kontor, et badeværelse og et gæstetoilet, der alle er smarte og velindrettede.

Første sal byder på et stort lyst forældresoveværelse samt to værelser, begge med udgang til hver sin terrasse, den ene sydvendt med udsigt over haven, den anden østvendt med kig til Øresund. Fra det ene værelse er der en trappe op til anden sal. Desuden findes der to badeværelser til din bekvemmelighed.

Anden sal rummer en arkitekttegnet etage med plads til sove- og sofaarrangementer, kontorarbejdsplads og fitness. Fra denne etage kan du også nyde en skøn udsigt over Øresund.

I kælderen finder du et stort disponibelt rum, samt et vaskerum, et fyrrum, et værkstedsrum og et opbevaringsrum.

Boligen inkluderer desuden et 30 kvadratmeter stort dejligt anneks, der tidligere fungerede som husets stald, men som nu er fuldstændigt istandsat og indeholder badeværelse, køkkenniche og sovehems. Fra annekset er der en havedør med direkte udgang til en haveterrasse.

Velkommen til Carolinevej 13, og velkommen til en af Hellerups mest charmerende boliger.
8Antal rum
1890Byggeår
4Antal toiletter
662 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

29.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

21.997 kr.

Udbetaling

1.500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

171,147 / 138.777 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Marcussen
home Charlottenlund - Klampenborg

Salg & vurdering

pemar@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00