Brund Strandvej 2A, Brund, 7130 Juelsminde

140 m2 villa

Kontant 495.000 kr.

BRUND - GLUD


HÅNDVÆRKERTILBUD - Charmerende villa til billige penge !!

BILLIGT !!! 
Har du hænderne skruet rigtigt på, så kan denne charmerende murermestervilla blive din for en slik. 
Det er en perfekt bolig for håndværkeren/entusiasten, det unge par eller den lille familie, der har mod på at tage arbejdshandskerne på.

Fra 1. sal er der fjordglimt og fra stuen er der flot naturudsigt ud over markerne. Ja Gludvejen er udenfor huset, men indenfor hører du den ikke. Desuden er baghaven hyggelig og ugeneret. 

Nuværende ejer har boet der i over 40 år, men nu er tiden til at der kommer nye kræfter til.

Selve boligen er et decideret håndværkertilbud både ude og inde, men grundstenen er god og solid. Den er hulmursisoleret, efterisoleret etageadskillelse mod kælder, vinduerne er skiftet løbende og senest et par stykker i 2019. Boligen har en mindre kælder, som vil være perfekt som vinkælder eller lign.

Boligen er beliggende i hyggelige Brund, blot 3 km fra Glud og 8 km fra Horsens. Busstoppet er næsten udenfor døren, så du er tæt på gode indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, sportshal og meget andet. Lidt længere nede af vejen finder du en uforstyrret strand med grillområde og udsigt til Vorsø og de skovklædte strækninger ved Stensballe på modsatte fjordbred. 

Det tager endvidere kun 7 min, så er du i Horsens, Juelsminde eller på motorvejen.

Boligen indeholder:
Boligens hjerte er de 2 lyse stuer en-suite med flotte udsmykninger. Her er dejligt lyst og højt til loftet. Stilen fortsætter i gæsteentreen med hall-effekt og opgang til 1. salen. Køkkenet fra 1980 har en god størrelse og med plads til spisebord. Soveværelset i stueplan er stort og lyst, men bruges i dag som stort kontor. Yderligere byder stueplan på et tilknyttet udhus med bryggers, gæstetoilet med gulvvarme, værksted og nedgang til den lille kælder.

Første salen rummer stort forældresoveværelse med skabsvæg, et godt værelse samt et badeværelse fra 1980 med gulvvarme og flot fjordkig.

Boligen opvarmes med oliefyr, men elvarme på 1. salen.

Området:
Området Brund er sammen med Bisholt, et lokalt samfund der bygger på et godt sammenhold, hvor forældre og naboer hjælper hinanden alt imens ungerne kan løbe fra dør til dør

Ejendommen finder du nær Glud, der er en mindre by med meget at byde på. Hvis du gerne vil bo på landet, men være tæt på byen, ligger Glud perfekt. Byen er beliggende med 11 kilometer til Horsens og tilsvarende til Juelsminde. Her bor ca. 680 indbyggere med et solidt sammenhold og et rigt foreningsliv.

Glud tilbyder to børnehaver, skole med sportshal, forsamlingshus og Glud Brugs (Dagli'Brugsen Glud-Nørby). I gåafstand fra boligen finder du også skovbørnehaven i Skjold. 

Fra Glud har du desuden kort afstand til den hyggelige havneby Snaptun, hvor man både kan tage en tur på stranden, i skoven eller på udflugt til enten Hjarnø eller Endelave.

Kontakt home Juelsminde på tlf. 73707130 for fremvisning af denne fantastiske bolig, der bare skal opleves!

5Antal rum
1930Byggeår
2Antal toiletter
1049 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.388 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,964 / 2.354 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130