Brethvej 12, Breth, 7150 Barrit

84 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

BARRIT - BRETH - Mulighed for flexbolig!


Charmerende 1-plans villa med 155 kvadratmeter bebygget areal med mulighed for liberal erhverv

Hist, hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt, og her er plads til hele familien. 

Boligen byder på tre gode værelser og stemningsfulde stuer, med massevis af charme og originale detaljer. Her er en godt loftshøjde og moderne komfort såsom luft-til-vand-varmepumpe. Med til ejendommen hører også en hyggelig have med en solvendt terrasse og en pragtfuld udsigt til bølgende marker.
Allerede ved første øjekast charmerer huset med det røde tag, den hvide facade og de fine bondehusvinduer, og indenfor fortsætter det gode indtryk med synlige bjælker og masser af landlig charme. De tre værelser er alle af en god størrelse, og badeværelset er indrettet med bruseniche og plads til en vaskemaskine. I spisekøkkenet er der god plads til at være sammen om madlavning og måltider, og med to stuer en suite plus en stor vinkelstue er her masser af muligheder for at lege med indretningen.
Husets hyggelige udestue kan bruges langt ind i ydersæsonerne, og den tilstødende, sydvendte terrasse er det oplagte sted at servere sommerens retter og kølige drikke i solen.
Haven er stor og byder på mange muligheder, og her er en skøn udsigt til markerne, der tager sig særligt godt ud i den orangerøde solnedgang. 

Ejendommen fuldendes af en dobbeltgarage, et stort værksted samt et stort disponibel rum med mulighed for at liberalt erhverv, hvis man eksempelvis er en kreativ person, ønsker en gårdbutik eller udføre et håndværk.

Ejendommen ligger et par kilometer fra Barrit, der byder på skole og daginstitution, mens indkøb let klares ved Spar eller slagteren i Hornsyld fem kilometer fra adressen. Køreturen til Horsens klares på et kvarter, og der er kun fem minutter til strandene, marinaen og de hyggelige, små gader i Juelsminde.
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!
4Antal rum
1994Ombygget
2Antal toiletter
1500 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.256 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,255 / 4.178 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Nielsen
home Juelsminde

Ejendomsmægler, MDE

thnie@home.dk

73707130

73707130