Bremertoften 27, Store Lyngby, 3320 Skævinge

148 m2 villa

Kontant 3.585.000 kr.

Arkitekttegnet etplansvilla med smuk udsigt


Skævinge - St. Lyngby

Højt beliggende med en fantastisk udsigt finder du denne arkitekttegnede perle som er opført i 2002. 
Boligen som er i et plan emmer af lys, luft og en fantastisk rumfornemmelse. 

Boligen er udstyret med store vinduespartier mod syd samt vinduer i begge gavle, hvilket sikrer et helt unikt lysindfald som gennemstrømmer hele boligen. I det meste af boligen har man desuden loft til kip, hvilket er med til at underbygge den fantastiske rumfornemmelse man får når man opholder sig i boligen. 

Boligen ligger dejligt fredeligt i den lille by Store Lyngby lidt udenfor Skævinge. Tæt på matriklen er der grønne områder, og på cykel tager det kun omkring fem minutter at komme til Lyngby Skov. 
I byen er der børnehave og vuggestue, og i Skævinge er der både skole, station og indkøbsmuligheder. Hillerød Centrum ligger kun ca. 12 km. fra boligen.

Indeholder: Entre med god plads til overtøjet i de indbyggede skabe. Herfra har man adgang til godt gæstebadeværelse. Lys dagligstue med loft til kip, smuk pejseindsats samt udgang til den solrige terrasse. Værelse/kontor, forældre soveværelse med skabsgang og direkte adgang til eget badeværelse. Fantastisk køkken/alrum med flot køkken fra 2016. Her i husets hjerte er der masser af plads til, at hele familien kan nyde maden i dette fantastiske rum som ligeledes har udgang til terrasse og boligens have. Herfra har man adgang til endnu et godt værelse.
Fra køkken/alrum er der adgang til separat afdeling med bryggers, rummeligt værelse samt badeværelse. Hertil har man desuden egen ind/udgang. 

Til boligen er der indlagt lader til elbil. Derud over har man et super isoleret udhus på hele 20 kvm. samt skøn lukket have med masser af sol og en helt fantastisk udsigt. 

Kontakt home allerede i dag for en fremvisning af denne perle.
5Antal rum
2002Byggeår
3Antal toiletter
811 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.585.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.941 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,572 / 16.402 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulrik Basso Larsen
home Frederiksværk-Skævinge

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ulbl@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80