Nyhed

Bogøvænget 27, True, 8381 Tilst

183 m2 villa

Kontant 4.798.000 kr.

SOM NYT! Flot gennemrenoveret og moderne ét-plans villa, med dobbelt muret garage.


TILST - SKJOLDHØJPARKEN

Hermed en unik mulighed for at blive ejer af en sjælden og flot gennemrenoveret familievilla med tilhørende dobbeltgarage i det veletablerede og populære villakvarter – Skjoldhøjparken i Tilst. En fantastisk ét-plans villa på hele 183 kvm, som inden for de sidste par år har fået en gennemgribende renovering fra top til tå. Derudover er der bygget til og skabt rammer for en optimal og moderne planløsning. Der er etableret gulvvarme overalt, genvindingsanlæg, og der er en rigtig god klimaskærm med nye vinduer, tag og ekstra isolering. Villaen ligger tilbagetrukket på en rolig og børnevenlig vej, på en dejlig grund i private og solrige omgivelser. I gåafstand herfra finder man alt i Tilst. Ejendommen  her skal ses!
Ejendommen:
Straks man træder indenfor i ejendommen, er det som at stå i et nyt hus. Man bydes velkommen i en flot entré med plads til sko og overtøj. Herfra træder man ind i et fantastisk og meget lyst køkken-alrum med åben forbindelse til stuen. De store gulvfliser, akustikvæggen og troldtekt-lofterne med spots er med til at skabe nogle rigtig fede og moderne rammer. Et virkelig dejligt leverum, hvor nærvær med familie og venner kan nydes omkring det store spisebord eller ved det indbydende samtalekøkken, som bl.a. byder ind med stor ø, masser af opmagasinering og alt i hårde hvidevarer. En halvmur adskiller alrummet fra den skønne og hyggelige stue, hvorfra man også har udgang til terrassen og haven. I den ene ende af ejendommen har man en afdeling bestående af et stort soveværelse, walk-in og et lækkert badeværelse med stor bruseniche. I den anden ende har man yderligere tre gode og regulære værelser samt endnu et flot badeværelse med bruseniche. Til slut et praktiske bryggers med både vaskefaciliteter, håndvask, opbevaring og husets anden indgang. Til ejendommen hører en stor muret dobbeltgarage med elport og værksted. Villaen er beliggende på en 780 kvm grund med en have, som vender perfekt mod solen og i private omgivelser. Her er plads til leg på plænen og mulighed for at nyde gode sommerstunder i solen på den store stenbelagte terrasse.
Området:
Villaen er beliggende i det meget attraktive villakvarter – Skjoldhøjparken, bestående af flere lukkede vænger og et godt etableret stisystem, som fører en sikkert og nemt rundt i området. Tilst er en meget velfungerende og attraktiv by, ca. 7 km fra Aarhus C, med et utal af indkøbsmuligheder, herunder bl.a. Bilka, flere varehuse, skole, gymnasium og et godt foreningsliv omkring idrætten med diverse sportsgrene, inklusive svømmehal. Foruden de nævnte faciliteter og i kort gåafstand herfra, er der et stort skov-/naturområde - "Skjoldhøjkilen", hvor både gå-, løbe- og cykelture kan udfoldes. Motorvejsnettet E45 er der ligeledes nem adgang til.
home byder velkommen til en god boligoplevelse på Bogøvænget 27.
7Antal rum
2023Ombygget
780 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.471 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,522 / 22.164 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700