Bjerrebyvej 80A, Tåsinge, 5700 Svendborg

157 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Rummelig villa i Bjerreby på Tåsinge


Skøn udsigt til flere sider

På Bjerrebyvej 80A ligger denne villa, som skaber de helt perfekte rammer for familielivet. Boligen er særdeles rummelig med 157 kvadratmeter, der fordeler sig på halvandet plan og med en udsigt, I kan nyde fra flere rum samt en nem og lukket have. Huset er opført i 1978 og er løbende vedligeholdt, og i 2018 blev vinduespartier, døre og bryggerset fornyet.
I stueetagen ligger et lyst og åbent køkken-alrum med hvide skabselementer i køkkenet og en fin brændeovn i det ene hjørne. Herfra har I både direkte adgang til haven samt to gode soveværelser, hvoraf det ene har integreret skabsvæg og egen udgang til haven. Badeværelset har en tilpas størrelse med muret badekar og separat bruseniche. Stueetagen har desuden et fint bryggers til vasketøjet.
Går I op ad trappen, kommer I direkte til den hyggelige dagligstue, der har en dejlig og lys atmosfære, mens de synlige spær giver rummet karakter og charme. Her har I også udgang til en sydvendt altan med udsyn til haven, og til den anden side er der endnu et soveværelse med egen altan samt et gæstetoilet.
Udenfor har I to terrasser, en der vender mod syd og en der vender mod vest, hvilket giver jer god mulighed for at skabe et skønt udeområde for hele familien. Haven er samtidig nem at holde pæn i det daglige med en græsplæne, som I kan udfolde jer på, samt enkelte bede.
Boligen ligger i et roligt område kun få kilometer fra skole, daginstitution og kysten. Indkøb ligger heller ikke langt væk, og der er et busstoppested i gåafstand fra ejendommen.
6Antal rum
1978Byggeår
2Antal toiletter
689 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.707 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,827 / 4.596 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200