Besser Hovedgade 55, 8305 Samsø

222 m2 villa

Kontant 1.845.000 kr.

Samsø - Besser


Stor dejlig villa med skøn have

Den tidligere bestyrerbolig til Madebjerggaard Mejeri er beliggende i udkanten af Besser, på vej mod Besser Rev - en naturattraktion i sig selv og 2 min. gang fra ejendommen er der sti til dejlig østvendt strand.

Ejendommens beboelse fremstår i original stil med mange fine detaljer, som gør det til en dejlig oplevelse at gå gennem ejendommen. 

Ejendommen indeholder entré med trappen til tagetagen, dejligt køkken lige op til hyggelig spiseplads med god plads til mange mennesker. Derudover er der en mindre gang med udgang til haven samt badeværelse med badekar. Der er nedgang til mindre kælder ved siden af køkkenet. Ejendommen byder desuden på tre stuer en suite - spisestue, dagligstue samt hyggestue - alle tre med mange smukke detaljer og med udsigt ud i den skønne, lukkede have. Der er desuden kontor med gammel bankboks samt den fine entré.

Tagetagen er delt op af en lang fordelergang og indeholder 2 fine soveværelser, 5 værelser, samt  toilet. Der er indbygningsskabe i flere af værelserne og på gangen, som giver god opbevaringsmulighed. 

Ejendommen har et stort udhus på 150 m2 der indeholder fyrrum/vaskerum med bruser, et muligt orangeri, carport - og sidst men ikke mindst, endnu et disponibelt rum. Her er uanede muligheder for benyttelse samt fritliggende dobbeltgarage bagerst i haven med plads til to biler.

Derudover er der stor åben forhave med mange frugttræer samt skøn lukket have bag ejendommen. 

Besser er en landsby med meget liv og her iblandt en cafe, der er åben hele året.
Der er en god og aktiv borgerforening med rig mulighed for forskellige arrangementer hele året rundt i byens forsamlingshus.
Ejendommen ligger 6,5 km. fra Sælvig færgehavn samt 8 km fra Ballen færgehavn.
Der er 6 km. til Tranebjerg, med skole, idrætsanlæg samt mange former for indkøbsmuligheder. 

En ejendom som skal ses og opleves. Bestil gerne fremvisning på home.dk eller ring 86590022
12Antal rum
1948Ombygget
2Antal toiletter
2950 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.248 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,636 / 8.411 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022