Askøvænget 13, True, 8381 Tilst

160 m2 villa

Kontant 3.498.000 kr.

Arkitekttegnet og spændende 60’er villa på 260 etagemeter, med stor anvendelig kælder


TILST - SKJOLDHØJPARKEN

På en rolig og tilbagetrukket beliggenhed i det populære og veletablerede villakvarter, Skjoldhøjparken, kan I nu blive ejere af denne spændende og arkitekttegnede villa, som er helt sin egen og rammes ind med mange spændende og originale detaljer – skal opleves! Planløsningen fordeler sig over to plan og byder bl.a. på en fantastisk opholdsstue, en højloftet stor kælderetage med mange muligheder samt en skøn solrig have. Man er beliggende på et lukket og børnevenligt vænge, hvorfra man har gåafstand til både skole, indkøb og offentlig transport.
Ejendommen:
Denne unikke villa er beliggende på en stor grund i private og solrige omgivelser. Her er en skøn sydvestvendt have med gode terrasseområder, hvor den ene er en lukket gårdhave, og den anden en vestvendt terrasse med udgang fra stuen. Derudover er der masse af plads til leg på plænen. Foran ejendommen har man dobbelt carport med et praktisk redskabsskur. Til ejendommen er der to hovedindgange, en til stor entré med plads til sko og overtøj, og en til en baggang/bryggers med vaskefaciliteter og trappenedgang til kælderen. Husets stueplan byder på 3 gode og regulære værelser, hvor man fra det ene har adgang til et badeværelse med toilet, badekar og brus, hvilket man også har adgang til fra gangen. Derudover er der også et gæstetoilet. Den store opholdsstue er et virkelig skønt rum med et dejligt lysindfald, flotte detaljer og udgang til haven. Her er mulighed for flere afdelinger, såsom spiseplads, sofaafsnit og læsekrog. Rummet brydes i midten med en muret skorsten med indbygget pejs – en fin detalje. I direkte forbindelse med stuen er der et større køkken med både god opbevaringsplads, arbejdsplads og mulighed for en lille spiseplads. Husets underetage byder med sine mange kvadratmeter og lofthøjde på mange gode anvendelses muligheder (kælderen er dog ikke godkendt til beboelse). Underetagen er indrettet med et stort opholdsrum/gildesal og bar-afdeling, men kunne også være et oplagt hobbyrum, træningsrum eller muligheden for inddeling af flere rum. Derudover er der endnu et disponibelt rum til opbevaring samt et badeværelse med bruseniche og adgang herfra til sauna.
Området:
Som nævnt er man beliggende i det meget attraktive villakvarter – Skjoldhøjparken, der består af flere lukkede vænger og et godt etableret stisystem, som fører en sikkert og nemt rundt i området. Tilst er en meget velfungerende og attraktiv by, ca. 7 km fra Aarhus C, med et utal af indkøbsmuligheder, herunder bl.a. Bilka, flere varehuse, skoler, gymnasier og et godt foreningsliv omkring idrætten med diverse sportsgrene og en svømmehal. Udover nævnte og i kort gåafstand herfra, er et stort skov-/naturområde - "Skjoldhøjkilen" beliggende, hvor både gå-, løbe- og cykelturene kan udfoldes. Motorvejsnettet E45 er også nemt tilgængeligt. home byder velkommen til Askøvænget 13.
4Antal rum
1968Byggeår
702 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.821 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,135 / 16.214 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Tilst - Sabro

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

8615 2700

8615 2700