Arnakkegårds Alle 5, Arnakke, 4390 Vipperød

185 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Vipperød


Charmerende, rummelig og velholdt villa i Arnakke

I rolige omgivelser i Arnakke, på en skøn grund med charmerende udemiljøer, udbydes nu denne velholdte og rummelige villa med stort, tilstødende udhus. Her bliver I omgivet af en helt særlig ro i en smukt indrettet bolig med masser af god stemning.
På Arnakkegårds Alle 5 udbydes nu denne skønne og stemningsfuld villa. Her får I en smuk bolig, indrettet over to plan, der suppleres af et rummeligt udhus med et stort, disponibelt rum, værksted og tilstødende carport samt terrasse.
I stueplan inviterer villaen indenfor via en lys forstue/entré med god plads til sko og overtøj, trappe til førstesalen samt videre adgang ind i etagens rum. Her finder I husets badeværelse, et skønt alrum, rummelig stue samt et godt bryggers med vaskefaciliteter, plads til opbevaring og egen indgang. På husets førstesal finder I et gæstetoilet og tre rummelige værelser, hvoraf det ene har udgang til en hyggelig altan med udsigt over haven.
Gennem hele boligen er der en rød tråd i indretningen, som på en og samme tid er moderne og stemningsfuld. Her er valgt funktionelle løsninger i et overalt charmerende og smukt, landligt udtryk, der trækker referencer til Sydeuropa og middelhavslandene. I stuen er pejseindsatsen et hyggeligt fokuspunkt og fra alrummet åbner dobbelte terrassedøre op til den skønne have.
Haven er smukt anlagt med både gårdhavemiljøstemning, masser af frodig beplantning.
Her er der masser af plads og hyggelige uderum til at inviterer venner og familie på sommerens hyggelige middagsselskaber. Solen kan her nydes fra tidlig morgen og til den forsvinder ned bag naboens tag.
Villaen er beliggende blot 700 meter fra kysten, hvor vandets mange tilbud åbner op for et væld af muligheder gennem hele året. Her er nem og hurtig tilkørsel til motorvejen, med super forhold for pendleren og rundt om hele byen folder smuk natur sig ud. Her får I fantastiske rammer om oplevelser i det fri for den aktive og naturglade familie.

1973
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
920 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.616 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,121 / 11.077 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Clemmensen
home Holbæk

Partner, Salgschef & Ejendomsmægler MDE

larscl@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59