Ahornvej 204, Thurø, 5700 Svendborg

170 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Ejendom med egen grund ned til vandet


Udsigt til skov, vand og marker


Denne ejendom på Ahornvej 204, Grasten på Thurø har en helt unik beliggenhed samt en udsøgt charme, som kun de færreste kan hamle op med. Ejendommen er beliggende naturskønt på en 9.839 m2 grund, som går helt ned til vandet langs Thurøs kyst.
Ejendommen er beliggende tæt på skov og åbne marker og fra ejendommen tager det kun et øjeblik at gå ned til vandet og jeres eget strandareal. Der er altså gode muligheder for en spontan dukkert, en tur i kajakken eller på surfbrættet eller blot at nyde en medbragt kaffe med udsigt over vandet.
Selve ejendommen rummer 170 m2 bolig i halvandet plan og planløsningen i ejendommen fungerer rigtig godt med stuen og køkkenet tæt på hinanden og med en landlig indretning. Derudover får I et værelse, et badeværelse samt et viktualierum og et disponibelt rum i stueetagen, hvilket giver fine indretningsmuligheder. På førstesalen træder I op på en flot repos, som leder jer videre til tre gode værelser.
På villaens sydlige side er der bygget en udestue, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt til Lunkebugten gennem de store vinduespartier. Det er netop udsigten og den store grund, der gør ejendommen til noget helt særligt, og dertil kommer udbygningen, som rummer en stor garage med meget opbevaringsplads.

Græsplænen flyder smukt sammen med marken, hvilket giver flere kroge og siddeområder i haven, hvorfra udsigten til både vandet og skoven kan nydes.
Der er mange søde naboer i området, og huset har en skøn placering lige ved Fredskov, hvor I kan nyde hyggelige gåture.

På trods af den naturskønne beliggenhed er I stadig tæt på Thurø By, som ligger omkring fem kilometer fra adressen med både indkøb, Thurø Børnehus, Thurø Skole samt bibliotek, idrætsfaciliteter og kirke.

6Antal rum
1986Ombygget
9839 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.185 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,878 / 20.430 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200