Agerledet 5, 2730 Herlev

133 m2 villa

Kontant 4.500.000 kr.

Velindrettet familievilla i Herlev


Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne villa med en sublim beliggenhed i Herlev tæt på indkøb, institutioner og bymidten. Boligen er særligt velegnet til familien, der ønsker sig et velholdt hjem med en god indretning samt skønne udearealer, og som vil bo i rolige omgivelser, samtidig med at København ikke er mere end 11 km væk.
Boligens 133 kvm fordeler sig over en veldisponeret planløsning. Her vil I få glæde af det indbydende leverum med et strømlinet køkken med integrerede hårde hvidevarer og en fin køkkenø. Det er oplagt at møblere en spisestue ved siden af, hvor en brændeovn vil skabe en hyggelig stemning, og dertil kommer den store dagligstue, tre gode værelser, et badeværelse, gæstetoilet og gang. Imens rummer kælderen vaskerum og disponible rum med gode anvendelsesmuligheder
Den nydelige murstensvilla er opført i 1956, og der er ikke en finger at sætte på hverken de ydre eller indre rammer. Her kan I derfor flytte ind med det samme, hvor de indre rammer prydes af stilrene linjer, lyse trægulve og vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald. Med til boligen hører en for- og baghave, hvor I får glæde af terrassemiljøer med plads til havemøbler og grill samt et grønt haveareal, der afskærmes behageligt af hæk. Den gode, lukkede have ligger derfor dejligt ugeneret og er overskuelig at holde, mens der også er carport og brændeskur på matriklen.
Beliggenheden trækker bestemt heller ikke ned, da villaen ligger i et af Herlevs rolige villakvarterer tæt på hverdagens gøremål. Her er der kun en km til Herlev Bymidte med center, teaterbio og en bred vifte af butikker og spisesteder, som I kan frekventere, ligesom der ikke er mere end 500 meter til nærmeste supermarked. Inden for en radius på 700 meter finder I også både dagsinstitution, skole og fritidsklub, mens der ligger en legeplads nogle minutters gang fra hjemmet. Desuden er der 1,5 km til Herlev Station, hvor S-toget kører til København på tyve minutter.
5Antal rum
1972Ombygget
2Antal toiletter
607 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.814 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,908 / 21.026 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Koray Demirkaya
home Herlev

Ejendomsmægler, MDE

kaya@home.dk

44 53 18 18

44 53 18 18