Aastrupvej 43, 6100 Haderslev

225 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Haderslev


Rummelig liebhaverejendom med en parklignende grund på Aastrupvej

Nu kan I overtage nøglerne til denne skønne liebhavervilla fra 1908, der ligger på den attraktive Aastrupvej med gåafstand til Haderslev centrum. Villaen fremstår indflytningsklar og byder på masser af charme, smukke og originale detaljer samt god bevægelsesfrihed. Takket være ejendommens gavmilde antal kvadratmeter og en supersmart indretning. Ejendommen er i øvrigt en af de sidste i området, der har en oprindelig, parklignende grund på hele 2.430 m2, som giver mulighed for udstykning af byggegrunde. Ejendommen er placeret pragtfuldt lige over for Haderslev Museum, i et roligt kvarter nær bymidte og busstoppested samt skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. 

Udefra præsenterer villaen sig klassisk med rødstensfacade, smukke detaljer i murværket samt nymalet sokkel, træværk og sortglaseret tegltag. Indenfor er stilen ligeså gennemført med originale døre, håndtag samt trægulve og flot, farvet glas i flere af ruderne. Særligt nævneværdig er også de tre højloftede stuer adskilt af oprindelige skilledøre, samt den smukt istandsatte veranda, der lukker lyset ind fra syd. Boligen har et areal på hele 225 m2 fordelt på et stueplan og en førstesal, hvoraf sidstnævnte er istandsat med gulvvarme, parketgulv og Svane-køkken. Heroppe er der også stue, badeværelse og to østvendte værelser samt separat dørtelefon, og siden renoveringen i 2006-07 har etagen ikke været beboet. I stueplan er der ligeledes køkken og bad, samt en skøn havestue, og der er meget praktisk, separat forbindelse mellem de to etager via trappeforløbet i entréen. 

Ud over boligen får I en 104 m2 kælder med mulighed for vaske- og tørrerum, samt opbevaring og værksted. Sidst, men ikke mindst, er der en uudnyttet loftsetage, der kan udnyttes og eventuelt åbnes op, så I får et flot kig til fjorden. Den parklignende grund er anlagt med gamle frugttræer, brændeskur og drivhus samt en carport, og et aflukkeligt skur til haveredskaber og cykler.

Denne ejendom skal ganske enkelt opleves! Ring og bestil en fremvisning i dag.

https://youtu.be/Ljqst9wYHlI
7Antal rum
1908Byggeår
2Antal toiletter
2430 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.047 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,089 / 15.869 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545