Aarestrupvej 5, 9541 Suldrup

124 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Aarestrupvej 5


Indflytningsklar villa centralt i Suldrup

Centralt i Suldrup, ligger en yderst charmerende gulstensvilla med mahognivinduer. Adressen er Aarestrupvej 5 og I får her en indflytningsklar villa med en rigtig god planløsning. Tilhørende til boligen, får I et godt disponibelt rum i boligkvalitet. Villaen er siden 2004 løbende blevet renoveret, og taget blev skiftet i 2020 - med andre ord, så vil du blot skulle svinge malerpenslen også står villaen klar til at flytte ind i. 

Den centrale beliggenhed gør det nemt at gå på indkøb og lade børnene gå eller cykle til skole og fritidsaktiviteter.

Planløsningen byder dig velkommen i entréen, som fungerer som både fordelingsgang og trappeopgang til første sal. Der er rigelig plads til at bruge rummet som et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. I stueetagen finder du et dejligt køkken i åben forbindelse med hyggelig stue, der giver adgang til terrasse og have. Der er også et pænt badeværelse med bruseniche. Hele stueetagen er gjort dejlig bekvemt med gulvvarme. 

På første sal åbner repoet sig lyst og indbydende. Dette rum kan bruges som ekstra stue, hobbyrum, multirum eller endda hjemmearbejdsplads. Loftet går op til kip, og de fritlagte bjælker tilføjer en charmerende atmosfære. Der er to værelser på denne etage, hvor det ene værelse har en hyggelig hems. 

Garagen er blevet omdannet til et brugbart rum i boligkvalitet. Det er indrettet med et lille tekøkken og badeværelse, samt et værelse hvilket giver mange anvendelsesmuligheder. Her er ligeledes gulvvarme.

Haven byder på en hyggelig træterrasse, en nedsænket terrasse og et lille græsområde bag huset, der er velegnet til legende børn. Der er også en parkeringsplads og et skur til opbevaring af haveredskaber og lignende.

4Antal rum
1912Byggeår
456 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

989 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,392 / 5.081 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00