Søndergade 21G, 1. tv08., 8783 Hornsyld

71 m2 andelsbolig

Kontant 49.000 kr.

Prisbillig andelsbolig centralt i Hornsyld


Fantastisk udsigt til engareal fra alle boligens rum

Velkommen til Hornsyld - mere præcist velkommen til andelsboligen her på Søndergade 21G, 1. tv. En andelsbolig, som appellerer til dig, som ønsker at bo med udsigt til åbne vidder uden at skulle bekymre sig om udvendigt vedligehold. Samtidig bliver du en del af en veldrevet andelsboligforening med mange gode fællesfaciliteter - læs mere herom nedenfor.

Der er elevator i opgangen, som sikrer dig nem adgang til din nye andelsbolig på 1. sal i mange år frem. Inde i lejligheden finder man entré, badeværelse m. brus, stort køkken med spiseplads, opholdsstue og soveværelse. Fra alle boligens rum er der en fantastisk udsigt over åbne vidder i form af et engareal. 

De gode fællesfaciliteter bliver man allerede præsenteret for ved ankomst i bil til ejendommen. Der er nemlig gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Derudover er der i ejendommens kælder flere gode fællesfaciliteter herunder fælles vaskeri samt den store gildesal: "Riddersalen", som kan reserveres til private arrangementer eller fester. Til andelsboligen hører yderligere eget kælderrum.

Kort om Hornsyld
Hornsyld emmer af godt lokalmiljø og rummer alt, hvad man behøver i dagligdagen - herunder dagligvareindkøb v. den lokale SPAR, apoteksudsalg, svømmehal, idrætshal samt byggemarked. Derudover er der både lægehus og tandlæge i byen. Hornsyld kan du således uden problemer få dagligdagen til at fungere samtidig med at der er skøn natur lige udenfor døren. Hornsyld med ca. 15 minutters kørsel til hhv. Hedensted, Horsens og Juelsminde - så uanset hvilken af byerne du har et ærinde i er der ikke langt.

Økonomi

Købspris

49.000 kr.

Boligydelse pr. måned

4.747 kr.

Teknisk pris

570.411 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Præstegaard Boesen
home Hedensted - Løsning

Daglig leder, ejendomsmægler MDE

boesen@home.dk

76432800

76432800