Ny pris

Præsteager 157, Lisbjerg, 8200 Aarhus N

80 m2 andelsbolig

Kontant 950.000 kr.

Suveræn 1-plans andelsbolig i sund forening


Lisbjerg

Præsteager 157 ligger i et skønt og fredeligt område med gode parkeringsforhold. Beliggenheden er på en lukket villavej, ad en stille stikvej med minimal trafik, hvilket skaber en meget rolig atmosfære. Området er desuden tæt på Lisbjerg skov, kun ca. 200 meter væk, med en legeplads og flere hyggelige shelters. 

Ejendommen byder på en fantastisk udsigt over både sø og marker, blot 50 meter væk eller fra køkkenvinduet/entreen. Derudover er der kun 450 meter til letbanestop, hvilket gør det muligt at undvære bilen for dem, der arbejder i Aarhus, takket være denne skønne beliggenhed.

Boligen, der er yderst velindrettet, byder på en rummelig klinkebelagt entre med god plads til både sko og overtøj, som let kan skjules, når der er gæster. Fra entreen ledes man direkte til køkkenet samt det ene af ejendommens to værelser. 

Køkkenet er velholdt med højt til loftet, hvilket giver en lys og indbydende atmosfære. De to værelser har god opbevaringsplads og kan anvendes både som funktionelle kontor eller soveværelser - alt efter behov.

Hjerterummet er stuen, der ligger i forlængelse af køkkenet. Her er loft til kip, en hyggelig karnap ud til gårdhaven, masser af lys og et hyggeligt sofaområde samt spiseafdeling med ovenlysvinduer. Fra stuen er her direkte udgang til den skønne, sydvendte gårdhave, hvorfra en herlig udsigt kan nydes.

Her er i boligen desuden et dejligt badeværelse med lyse klinker og en stor separat bruseniche samt et godt vaskerum. Denne andel er ideel til den lille familie eller den enlige med behov for god plads.
Naboerne udgør en god blanding af børnefamilier, midaldrende og seniorer. Foreningen har en sund økonomi med fokus på vedligeholdelse. Lisbjerg By har en beboerforening med et beboerhus, hvor der regelmæssigt afholdes arrangementer og fællesspisning.
Kontakt home Aarhus Nord på 87 42 40 40 allerede i dag for en fremvisning af denne skønne, lyse og velindrettede andel i et fantastisk kvarter med kort afstand til Aarhus!

Økonomi

Købspris

950.000 kr.

Boligydelse pr. måned

3.856 kr.

Teknisk pris

1.440.006 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040