Bronzealdervej 7B, 1., Hasle, 8210 Aarhus V

57 m2 andelsbolig

Kontant 449.000 kr.

Populære og sjældent udbudt 2 værelses med dejligt lysindfald, i attraktiv forening!


AARHUS V - BRONZEALDERVEJ

home har hermed fornøjelse af at kunne udbyde denne indbydende og velholdte 2-værelses andelsbolig i den anerkendte og gode forening på Bronzealdervej, og hvor forældrekøb er tilladt. Man er her beliggende få kilometer fra Aarhus By i rolige og naturskønne omgivelser ved Hasle Bakker. En type bolig, som sjældent ses udbudt i foreningen, og som med sin planløsning gør sig delevenlig. Læg hertil, at man har kort gåafstand til indkøb, offentlig transport og en skøn natur. En bolig og et område, som skal opleves!
Boligen placerer sig på 1. sal, og via udvendig trappeopgang kommer man hertil og med direkte egen indgang til boligen. Ved hovedindgangen har man en lille plads til et par stole, hvor morgenkaffen og formiddagssolen kan nydes. Indenfor træder man ind i en entré/fordelingsgang med god garderobeplads. Herfra er der adgang til et funktionelt køkken med mulighed for en lille spiseplads og en fin udsigt. Videre kommer man til en stor og møbleringsvenlig opholdsstue med et skønt lysindfald, hvor man både har plads til spiseafdeling og sofaafsnit. Der er et skønt lysindfald via det store dobbelte vinduesparti, som også kan åbnes for at skabe en fransk altan, hvor solen kan nydes.
Herudover byder boligen på et stort soveværelse med skabsplads og et rigtig godt badeværelse med separat bruseniche, vindue til det fri og vaskemaskine. Til boligen har man ligeledes brugsret til et fint tremmerum.
Boligen er en del af en rigtig god andelsboligforening, beliggende på Bronzealdervej i rolige og naturskønne omgivelser, kun cirka 5 km ind til Aarhus By og storbylivet. Lige ved ejendommen er der et fælles parkeringsareal, og andelsforeningen tilbyder desuden gode fællesfaciliteter som cykelrum, leje af motorcykelplads, barnevognsskur - og på de nærliggende grønne arealer er der borde og bænkesæt. Tæt herpå finder man dagligvarebutikker, offentlig transport til og fra centrum med flere afgange i timen, samt grønne områder.
Velkommen til en af de populære andelsboliger i den attraktive forening på Bronzealdervej ved Hasle Bakker!
2Antal rum
Energimærke

Økonomi

Købspris

449.000 kr.

Boligydelse pr. måned

3.590 kr.

Teknisk pris

1.071.849 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

86152700

86152700