Banegårdspladsen 12D, 1., 8850 Bjerringbro

61 m2 andelsbolig

Kontant 99.000 kr.

Velbeliggende lejlighed på 1.sal lige ved Gågaden og Banegården. Skal ses !


Opført i lækre lyse kvalitetsmaterialer

Andelsboligforeningen "Løyes Gård", Bjerringbro. Nu har du chancen for at komme til at bo i en dejlig lys andelslejlighed med en enestående central beliggenhed, kun få min. gang fra butikker, banegård m.v. Andelsboligen, der indgår i en forening med i alt 8 boliger, er placeret på 1. sal med en dejlig udsigt mod byen og gågaden. Der er etableret elevator til boligerne, som har indgang fra Banegårdspladsen. Boligen har egen altan, der vender imod Gågaden samt en dejlig stor altangang/terrasse, der vender imod syd.

Boligen, der er opført i 2004/05, er på 61 m2 og er utrolig veludnyttet. Der er endvidere et tilhørende depotrum i kælderen.

Indeholder: Entré med fransk dør til stue/køkken-alrum på i alt 34 m², soveværelse med skabe, vaskerum, dejligt badeværelse med brus + bord/skabsarrangement.

Kvaliteten på boligerne er i højsædet, og der er valgt mange gode lyse gedigne materialer. Boligen har en overkommelig størrelse, og det er en nem og uforpligtende boligform, hvor der tages hånd om alt i ejendommen.

home Bjerringbro byder indenfor.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum

Økonomi

Købspris

99.000 kr.

Boligydelse pr. måned

4.746 kr.

Teknisk pris

917.508 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844