Havmose 11, Nørre Kettingskov, 6440 Augustenborg

97 m2 fritidshus

Kontant 2.325.000 kr.

Gennemført lækre kvalitetsfritidshuse i naturskønne omgivelser


Skønne rammer om hele familiens fritidsliv

Boligtype B udgør den største af de to forskellige hustyper, som opføres i første fase af byggeriet, og her venter jer hele fire gode soveværelser, to badeværelser samt et stort opholdsmiljø. Med et moderne, nyopført fritidshus af denne type er I således sikret en skøn ramme om hele familiens afslappende fritidsstunder.

Husene er alle opført på miljøvenlig vis uden betondæk, og facaderne er beklædt med såvel sort som naturfarvet fyrretræ, der takket være sin oliebehandling kræver et minimum af vedligehold for at bevare sit flotte udtryk.
Inden døre er det særligt værd at bemærke, at der er lyse Troldtekt-loftpaneler, hvilket bidrager med en god akustik og komplementerer det hvidpigmenterede træ på væggene, som fuldender den gennemførte sommerhuscharme.
I alt er fritidsboligen 97 kvadratmeter stor, og derudover får I et dejligt terrassemiljø med yderligere 18 overdækkede kvadratmeter. Her kan I glæde jer til at nyde udelivet i de naturskønne omgivelser, og overdækningen giver jer potentiale for virkelig at få mest muligt ud af de skønne, lyse sommernætter selv efter duggen er faldet.
Da terrassen ligger lige uden for husets store stue, er det let at lade ude og inde smelte sammen, og terrassen kommer således sandsynligvis helt naturligt til at indgå som en velintegreret del af opholdsmiljøet, så snart vejret tillader det.
Stuen har imponerende vinduespartier mod terrassen, og det indretningsvenlige opholdsrum sikrer jer god plads til at samle familie og venner. Stuen ligger ud i ét med køkkenet, som er forsynet med hårde hvidevarer fra Gorenje samt køkkenelementer fra HTH.
I får derudover to lækre badeværelser, og mens de begge har bruseniche, er der i det største badeværelse også både badekar og sauna. Derudover er det værd at bemærke, at de fire soveværelser er familievenligt fordelt, idet husets oplagte forældresoveværelse ligger i modsatte ende af fritidsboligen end de tre øvrige.


Det skal også nævnes, at husets varmepumpe er app-styret, og at der er mulighed for at tilkøbe en møbleringspakke til fritidsboligen, som ellers sælges i indflytningsklar stand uden møblering. Som yderligere et plus er der desuden potentiale for at opgradere med lækre luksuselementer som eksempelvis vildmarksbad.
Kontantprisen for Hustype B er 1.995.000 kr. Husene på grund nummer 17, 21 og 28 har dog en merudgift på 150.000 kr., mens huset på grund nummer 34 har en merudgift på 100.000 kr. Dette skyldes de særligt betagende udsigter fra netop disse placeringer.

Novasol har lavet en anslået lejeindtægts beregning på kr. 116.850. (36 uger) Kontakt mægler for at få det uddybet. 
Kunne I tænke jer at få mange flere detaljer? Så tøv ikke med at kontakte os.
5Antal rum
2022Byggeår
954 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.325.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.662 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,788 / 10.910 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig

Projektboligen er en del af projektet Projekt Havmose.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Sandell-Duus
home Sønderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

jedu@home.dk

74426575

74426575