home Juelsminde

Luk åbningstider

Velkommen hos home Juelsminde - din lokale ejendomsmægler i Juelsminde

Vi har to flotte home forretninger i Horsens, og ydermere har vi et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø & home Hedensted. Hos home Juelsminde hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Juelsminde er et stærkt team med engagement, energi og erfaring inde for alle typer af ejendomssalg.

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Juelsminde, og arbejder tæt sammen med vores mæglere i både Hedensted og Horsens, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa på Juelsminde halvøen. Vores kompetente ejendomsmægler i Juelsminde sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe bolig.

Vi har det lokale kendskab til boligmarkedet, og kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig, samtidig tilbyder vi køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer. Kundetilfredshed er essentielt for os. Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi giver en sikker og tryg bolighandel.

Vi sælger villaer, fritidshuse og landbrugsejendomme, men har du et rækkehus, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af rækkehuse i hele Juelsminde.

Vi har et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Hedensted, home Horsens-Nørregade & home Horsens - Vejlevej.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med din bolighandel i Juelsminde.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Solgt på 1 uge

    "Malene fra home Juelsminde har lige solgt mit hus. Det havde været til salg ved en anden mægler i 440 dage. Malene fik det solgt på 1 uge !!! 😊☀️☀️ Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Malene og de andre på kontoret i Juelsminde. Skal jeg købe hus på et senere tidspunkt bliver det forhåbentlig igennem home Juelsminde 🙏🏻😊😊".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller