Menu

home Hedensted - Løsning

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hedensted

Hos home Hedensted har vi et godt samarbejde med home forretningerne i Horsens og ydermere et tæt samarbejde med home Odder/Samsø. Gennem dette samarbejde har vi skabt et godt lokalt netværk - til fordel for dig som kunde.

Vores kompetente ejendomsmæglere i Hedensted sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe. Vores mæglere har det lokale kendskab til boligmarkedet, og de  kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig, samtidig tilbyder vi køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Kundetilfredshed er essentielt for os. Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi sørger, kort fortalt, for en sikker og tryg bolighandel. 

Vi laver en markant og lokal markedsføring af din bolig både på nettet og via boligudstillingen i vores forretning på Vesterbrogade.  Som en del af markedsføringen tilbyder vi Boligvideo, områdevideo og skolevideo. Vi samarbejder naturligvis med professionelle fotografer, som sørger for at tage flotte billeder af boligen, således at den bliver præsenteret fra den bedste side, når den markedsføres. 

Find drømmeboligen på home.dk eller i vores lyse og velindrettede forretning. Lige nu har vi boliger til salg i Hedensted, Daugård, Ølsted, Løsning, Barrit, Stjernholmskvarteret, Øster Snede, og Stouby.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Realistisk tilgang til prisleje

    "Da jeg havde brug for at sælge mit hus i Hedensted, virkede home som den oplagte mægler til den opgave. Jeg har oplevet hurtig og seriøs assistance i forbindelse med salget, og gennem hele salgsperioden har home ageret hurtigt og professionelt. Hvis du skal sælge din bolig, kan jeg anbefale home i Hedensted, som blandt andet udmærker sig ved et meget stort og mangeårigt lokalkendskab, samt en realistisk og ordentlig tilgang til prisleje, liggetid og salgspotentiale."

    Jesper Werge

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.