Velkommen hos home Faaborg

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Faaborg hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Faaborg er et stærkt mæglerteam med engagement, energi og erfaring inden for alle typer af ejendomssalg. Det vigtigste for os er kundeservice i topklasse. Vores strukturerede arbejdsgange og stærke samarbejde med vores forretning i Ringe gør det muligt at tilbyde dig som kunde en tæt dialog, ro og plads til dit boligsalg.

Lokale mæglere

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Faaborg, men betragter hele Midt-/Sydfyn som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Faaborg, Åstrup, Vester Åby, Horne, Svanninge, Millinge, Pejrup, Faldsled, Håstrup, Jordløse, Øster Hæsinge, Brobyværk, Diernæs, Katterød, Korinth eller Bøjden.

Køberkartotek

Hos home Faaborg ajourfører vi vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger landbrugsejendomme, fritidshuse og lejligheder, men har du en villa, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af villa i hele Faaborg.

Kontakt os i dag

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – kom godt hjem.

 

Mød os hos home Faaborg

Daniel Qvist Brodersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

Thejs Lund Davidsen

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist

Andreas Littrup Hertz

Butikschef, Ejendomsmægler & Køberrådgiver

Ann-Christine Fredensborg

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver

Daniel Qvist Brodersen

Thejs Lund Davidsen

Andreas Littrup Hertz

Ann-Christine Fredensborg

Iben Nørregaard Basballe

Åbningstider

Praktisk information