Velkommen hos home Hals

Din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hårdt for at gøre os fortjent til hver dag. Hos home Hals brænder vi for vores arbejde og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. Vi holder os altid opdateret på, hvad der rører sig på boligmarkedet og er specialister i alle faser af en bolighandel. Vi tilbyder salg af fritidshuse, fritidsgrunde, helårsboliger, andelsboliger, ejerlejligheder og mindre landbrugsejendomme.

Vores primære salgsområder er Hals, Hou, Gandrup, Øster Hassing, Ulsted, Holtet og Gåser.

… Selvfølgelig er alle jer med en bolig udenfor byskiltene også omfattet af vores primære salgsområde.

STÆRKT LOKALT KENDSKAB
Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Hos home Hals får du et lokalt mæglerteam, som kender lokalområdet og har fingeren på pulsen i boligmarkedet. Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

EFFEKTIVT SALG OG BEDSTE KUNDESERVICE
Vi bestræber os på at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du skal købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at hjælpe dig.

Find din nye bolig her på hjemmesiden eller besøg os på Facebook eller i vores forretning. Vi glæder os til en gratis og uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Mød os hos home Hals

Mark Holm Frost

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

Marc Cato Christensen

Salgschef, Ejd.mægler MDE

Cecilie Pless Schumann

Salgstrainee

Esben Clemmensen

Salg og vurdering

Teddy Jensen

Salgstrainee

Mark Holm Frost

Marc Cato Christensen

Cecilie Pless Schumann

Esben Clemmensen

Teddy Jensen

Åbningstider

Praktisk information