Velkommen hos home Broager

Din lokale ejendomsmægler

Vi er et team bestående af erfarne ejendomsmæglere i Broager med et stort lokalkendskab og en god lokal forankring. Vi har veluddannede og erfarne mæglere, som står klar til at hjælpe dig med køb & salg af bolig i Broager.

Vi vægter en god markedsføring og stræber efter, at den er helt i top. Vi markedsfører os bl.a. via home.dk, Boligvideo, home Online Markedsføring og gennem annonceringer i de lokale aviser og på alle de relevante online medier. På den måde bliver din bolig set af mange potentielle købere, og det fremmer dermed dit boligsalg.

Hvis du mangler rådgivning i forbindelse med boligkøb, står vores ejendomsmæglere i Broager klar til at hjælpe dig med køberrådgivning. Vi har et samarbejde med en af de andre home forretninger, der tilbyder køberrådgivning. Køberrådgivere i home er erfarne ejendomsmæglere, der har en særlig uddannelse i at rådgive købere.

Derudover har home et super velfungerende køberkartotek, som du med fordel kan tilmelde dig online. På den måde får du løbende mails med boliger, som matcher dine boligønsker.

Hvad enten du går i købs- eller salgstanker, så kan vores ejendomsmæglere rådgive dig. Kontakt en ejendomsmægler i Broager på mail, telefon eller besøg os i butikken til en uforpligtende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med dine boligønsker.

Mød os hos home Broager

Henning Brock

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Kasper Lorenzen

Ejendomsmægler, MDE, BA i Finansiel Management

Jesper Hinst

Sagsbehandler/intern sælger

Ulf Rogge

Køberrådgiver

Henning Brock

Kasper Lorenzen

Jesper Hinst

Ulf Rogge

Åbningstider

Praktisk information