Velkommen hos home Hedensted

Din lokale ejendomsmægler

Vores kompetente ejendomsmæglere i Hedensted sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe. Vores mæglere har det lokale kendskab til boligmarkedet i Hedensted, og de kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig.

Kundetilfredshed er essentielt for os! Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi sørger, kort fortalt, for en sikker og tryg bolighandel.

Vi laver en markant og lokal markedsføring af din bolig både på nettet og via boligudstillingen i vores forretning på Vesterbrogade samt vores udstilling på Vestergade i Løsning. Som en del af markedsføringen tilbyder vi Boligvideo, områdevideo og skolevideo. Vi samarbejder naturligvis med professionelle fotografer, som sørger for at tage flotte billeder af boligen, således, at den bliver præsenteret fra den bedste side, når den markedsføres.

Find drømmeboligen på home.dk eller i vores lyse og velindrettede forretning. Lige nu har vi boliger til salg i Hedensted, Daugård, Ølsted, Løsning og Øster Snede.

Vi kan også tilbyde køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Vi har et tæt samarbejde med home Juelsminde, home Horsens-Nørregade, home Horsens - Vejlevej, home Odder, home Brædstrup-Østbirk & home Samsø. Gennem dette samarbejde har vi skabt et godt lokalt netværk - til fordel for dig som kunde.

Mød os hos home Hedensted - Løsning

Claus Bekker

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

Gitte Holbech

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE og Valuar

81409186

gihol@home.dk

Cecilie Tougaard Vistisen

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Sabrina Slot Christiansen

Køberrådgiver m/Tryghedsmærke, Ejendomsmægler MDE

Trine Askjær

Salg & Vurdering

Åbningstider

Praktisk information