Velkommen hos home Nykøbing Falster

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Nykøbing Falster har vi altid fingeren på pulsen på boligmarkedet i vores lokalområde. Vi kender til hver en krog i byerne og i områderne på øen, du kan derfor med fordel alliere dig med os, hvad enten du tænker på at købe eller på at sælge.

Vores home forretninger på Lolland og Falster har alle den samme forretningsindehaver. Forretningerne arbejder tæt sammen om din bolighandel på Nykøbing Falster. Forretningens ejendomsmægler bestræber sig altid på et hurtigt salg, og derfor markedsfører vi din bolig bredt og lokalt, for på den måde bliver boligen set af rigtig mange potentielle købere.

I forbindelse med køb af bolig stiller vi en dygtig køberrådgiver til rådighed i vores forretning. På den måde kan du få rådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Denne rådgivning kan være en stor hjælp, og ikke mindst en stor tryghed for dig, i forbindelse med et boligkøb. Her kan vores køberrådgiver være dig behjælpelig med gennemgang af alle dokumenter, give dig et økonomisk overblik og ikke mindst vurdere din købspris m.m.

Vi står for køb og salg af ejerlejligheder, villaer, rækkehuse, andelsboliger, fritidsboliger m.m. i Nykøbing, Sakskøbing, Gedser, Stubbekøbing, Idestrup, Øster Toreby, Sundby og Toreby. Boligerne kan du se på denne side eller i vores velindrettede boligforretning på Brovejen 10 i Nykøbing Falster. Her viser vores ejendomsmægler dig gerne de boliger, der matcher dine ønsker.

Mød os hos home Nykøbing Falster

Jørgen Danielsen

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

20228981

jamd@home.dk

Jakob Døring

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

20228984

jakd@home.dk

Aksel Høst Hansen

Ejendomsmægler MDE

44126718

akhh@home.dk

Finn Larsen

Erhvervschef

Jens Nielsen

Salg & Vurdering

20137917

jeni@home.dk

Lars Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

Lene Schultz Lejre

Salg & vurdering

20228987

llej@home.dk

Nicki Nice Jensen

Ejendomsmægler MDE

23807992

ninj@home.dk

Lonni Thomsen

Sagsbehandler

Marianne Krøll

Intern sælger

Jeppe Ameland Frederiksen

Salg & vurdering

20228985

jeaf@home.dk

Lasse Behrsin

Ejendomsmægler MDE

20228983

lasb@home.dk

Åbningstider

Praktisk information