Erhverv til salg

Wichmandsvej 10, 4880 Nysted

381 m2 bolig & erhverv

Kontant 1.495.000 kr.


Ejendommen ligger meget synligt og med god udstillingsplads ud til byens indfaldsvej, så her er grobund for forretning, klinik eller lignende. 

Ejendommen er opført i gule sten med eternittag, og er aktuelt indrettet med 3 enheder - dels et afsnit med 2 kontorer og toilet og lagerlokale i kælderen og dels et afsnit med godt forretningslokale med tilhørende, baglokale med med skabe (tekøkken), lagerrum, gang, toilet med mulighed for brus. Til dette afsnit findes gode lagerlokaler i kælderen. 

For køber som ikke ønsker at benytte begge erhvervsenheder, vil der være mulighed for udlejning. 

I tagetagen er indrettet en bolig, som aktuelt er udlejet, men kan blive ledig for køber. Lejligheden er indrettet med indgang/opgang fra bagfacaden, repos/gang, stue med brændeovn, køkken med god spiseplads - fordelingsgang til toilet, kontor/kammer, værelse, soveværelse med direkte adgang til badeværelse. Lejligheden er udlejet for kr. 60.000,00 om året, og ejendomme kan selvfølgelig overtages med dette lejemål, såfremt køber ikke selv ønsker at benytte lejligheden. 

Ejendommen har egen stenbelagt p-plads med port til udhus samt yderligere indkørsel med p-mulighed. Endvidere haveafsnit med fliser og mindre stykke med græs, samt grønt området med ældre beplantning. Haven er ugeneret.

Ejendommen er meget velegnet til næsten alle former for forretning/butik - klinikfællesskab ol.       

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Finn Larsen
home Nykøbing Falster

Erhvervschef

filar@home.dk

54 84 40 00

54 84 40 00