Velkomme hos home Frederiksværk

Din lokale ejendomsmægler

home Frederiksværk er en ordentlig, yderst kompetent og altid tilgængelig ejendomsmægler. Vi brænder for din bolighandel, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de mest gunstige rammer omkring lige præcis dit salg eller køb af bolig.

Vi har mere end 20 års erfaring med salg af huse i og omkring Frederiksværk, Liseleje, Ølsted Melby samt Skævinge. Vi sælger alle typer af boliger, lige fra villaer, lejligheder, rækkehuse, landejendomme og sommerhuse til projektsalg. Find boligerne her på home.dk eller kig forbi forretningen og se vores udstilling.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi i home Frederiksværk køberrådgivning. Vi har dygtige køberrådgivere med en speciel uddannelse i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Uanset om du er sælger eller køber, har vi ejendomsmæglere, der kan rådgive og hjælpe dig sikkert igennem alle faser af din bolighandel. Vi ønsker, at du er tryg og velinformeret, og at vi sammen kan skabe et vellykket og effektivt projekt. Vi ses i forretningen.

Du er også velkommen til at skrive en mail – vi følger op på alle henvendelser.

Mød os hos home Frederiksværk-Skævinge

Lars Wilkens

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

22 65 65 06

lawil@home.dk

Ulrik Basso Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

22535499

ulbl@home.dk

Camilla Lohse

Salgschef

53 73 01 42

lohse@home.dk

Charlotte Steengaard

Ejendomsmægler & Valuar. Køberrådgiver

Kasper Veng Andreasen

Salg & Markedsføring

20 95 14 59

kava@home.dk

Nicolai Brandt

Ejendomsmægler MDE

Åbningstider

Praktisk information