home Juelsminde billede
 • Søgade 5
 • 7130 Juelsminde
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Horsens - Nørregade v/ Claus Bekker

Velkommen hos home Juelsminde - din lokale ejendomsmægler i Juelsminde

Vi har to flotte home forretninger i Horsens, og ydermere har vi et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø & home Hedensted. Hos home Juelsminde hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Juelsminde er et stærkt team med engagement, energi og erfaring inde for alle typer af ejendomssalg.

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Juelsminde, og arbejder tæt sammen med vores mæglere i både Hedensted og Horsens, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa på Juelsminde halvøen. Vores kompetente ejendomsmægler i Juelsminde sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe bolig.

Vi har det lokale kendskab til boligmarkedet, og kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig, samtidig tilbyder vi køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer. Kundetilfredshed er essentielt for os. Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi giver en sikker og tryg bolighandel.

Vi sælger villaer, fritidshuse og landbrugsejendomme, men har du et rækkehus, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af rækkehuse i hele Juelsminde.

Vi har et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Brædstrup-Østbirk, home Hedensted, home Horsens-Nørregade & home Horsens - Vejlevej.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med din bolighandel i Juelsminde.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 95 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • For tredje gang har vi handlet hus gennem home

  "I alle tilfælde har vi oplevet en engageret, pålidelig og dybt professionel håndtering af både vores salg og vores køb af bolig. Vi kan varmt anbefale de professionelle folk, der er i home, uanset om det er Juelsminde eller Vejle. Stor respekt for den indsats og ærlighed vi har mødt".

 • Super tilfredse med hele forløbet

  "Lige fra det første møde følte vi os imødekommet. Professionelle folk har under hele forløbet holdt os underrettede og opdaterede. På home-app'en kunne vi hele tiden se, hvad der skete, og hvor langt købsprocessen var. Vi er blevet mødt med positivitet, begejstring og engagement af samtlige medarbejdere".

 • Glade købere og sælgere

  "En handel som i gamle dage, hvor køber og sælger mødes sammen med mægleren og færdiggør forhandlingerne, underskriver købsaftalen og afslutter med et glas bobler. Tak for hjælpen og dejligt det hele faldt på plads. Vi er glade og tilfredse".

 • Tak for et meget godt samarbejde

  "Vi er meget glade for, at vi valgte netop jer som ejendomsmæglere, da I satte en realistisk pris, og huset var solgt i løbet af 3 uger. I har alle været flinke og samarbejdsvillige, og vi har været meget tilfredse med jeres behagelige måde at være på".

 • Alt gik som det skulle

  "Jeg vil gerne sige tak til hele teamet i home Juelsminde for at hjælpe mig med salget af min bolig. Tak for den kæmpe indsats I har ydet og for jeres professionalisme hele vejen igennem. Alt gik som det skulle, og jeg er glad og tilfreds".

 • Fra skuffelse til succesoplevelse

  "At sætte til salg efter 47 år er med spænding, forventning og lidt vemod. Efter en skuffende oplevelse hos anden mægler, satte vi huset til salg ved home Juelsminde med stor forventning. På kun 3 måneder blev huset solgt! Der er fra hele teamet blevet ydet en stor og professionel indsats vedr. salget".

 • Solgt på 1 uge

  "Malene fra home Juelsminde har lige solgt mit hus. Det havde været til salg ved en anden mægler i 440 dage. Malene fik det solgt på 1 uge !!! 😊☀️☀️ Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Malene og de andre på kontoret i Juelsminde. Skal jeg købe hus på et senere tidspunkt bliver det forhåbentlig igennem home Juelsminde 🙏🏻😊😊".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller