Menu

home Hedensted - Løsning

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hedensted

Vi har et tæt samarbejde med home Odder, home Samsø, home Juelsminde, home Horsens-Nørregade & home Horsens - Vejlevej. Gennem dette samarbejde har vi skabt et godt lokalt netværk - til fordel for dig som kunde.

Vores kompetente ejendomsmæglere i Hedensted sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller at købe. Vores mæglere har det lokale kendskab til boligmarkedet, og de  kan derfor fastsætte en realistisk pris på din bolig, samtidig tilbyder vi køberrådgivning. Vores køberrådgivere er specielt uddannede ejendomsmæglere, der udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Kundetilfredshed er essentielt for os. Gennem dialog og løbende informationer sørger vi for, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen. Vi sørger, kort fortalt, for en sikker og tryg bolighandel. 

Vi laver en markant og lokal markedsføring af din bolig både på nettet og via boligudstillingen i vores forretning på Vesterbrogade.  Som en del af markedsføringen tilbyder vi Boligvideo, områdevideo og skolevideo. Vi samarbejder naturligvis med professionelle fotografer, som sørger for at tage flotte billeder af boligen, således at den bliver præsenteret fra den bedste side, når den markedsføres. 

Find drømmeboligen på home.dk eller i vores lyse og velindrettede forretning. Lige nu har vi boliger til salg i Hedensted, Daugård, Ølsted, Løsning, Barrit, Stjernholmskvarteret, Øster Snede, og Stouby.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Realistisk tilgang til prisleje

    "Da jeg havde brug for at sælge mit hus i Hedensted, virkede home som den oplagte mægler til den opgave. Jeg har oplevet hurtig og seriøs assistance i forbindelse med salget, og gennem hele salgsperioden har home ageret hurtigt og professionelt. Hvis du skal sælge din bolig, kan jeg anbefale home i Hedensted, som blandt andet udmærker sig ved et meget stort og mangeårigt lokalkendskab, samt en realistisk og ordentlig tilgang til prisleje, liggetid og salgspotentiale."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller