home Asnæs billede
 • Storegade 2 B
 • 4550 Asnæs
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Holbæk v/ Michael H. Jørgensen a/s

Velkommen hos ejendomsmægler home ASNÆS

Hos home ASNÆS er det vigtigste, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Derfor er vores ejendomsmæglere i Asnæs meget omhyggelige med at tilpasse hvert enkelt boligsalg til dine behov, og vi sørger naturligvis for, at markedsføringen samtidig er i top!

Vi er i kort afstand til alle boliger i hele området, og vi kan derfor med kort varsel være klar til at fremvise din bolig.

Stærkt lokalkendskab
Vores ejendomsmæglere i Asnæs sælger både villaer, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme, fritids- og helårsgrunde samt vurderer, sælger, udlejer og rådgiver om alle typer af erhvervsejendomme: Investeringsejendomme - butikker - produktions- og lagerejendomme - kontor - projektejendomme - erhvervs- og byggegrunde.

Vi dækker blandt andet:

Asnæs | Fårevejle | Fårevejle Stationsby | Hørve | Grevinge | Vig | Høve | Havnsø

Den enkelte mægler kender lokalområdet.

Grundige, kyndige og fagligt kompetente
Mangler du kyndig rådgivning til dit boligkøb? Så kan vi også hjælpe dig her! homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmægler med stor erfaring i at rådgive købere. Ved køberrådgivningen tager vi udgangspunkt i dig og den bolig, du er interesseret i – og vi hjælper dig hele vejen igennem købet af boligen.

Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads, og du har nøglen til boligen i hånden.

Kontakt os i dag eller besøg forretningen
Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 96 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Hurtig, kompetent og professionel sagsbehandling

  "I september 2012 satte min ven og jeg vort fritidshus beliggende i Atterup til salg via home i Asnæs, repræsenteret af ejendomsmægler Jan Frendrup. I betragtning af de økonomisk dårlige tider for boligmarkedet generelt og for fritidshusmarkedet i særdeleshed må det siges, at Frendrups indsats relativt hurtigt har båret frugt, idet huset pr. 15. maj er blevet solgt til nye interesserede købere.Takket være stor faglig dygtighed, venlig og forstående hjælpsomhed under hele salgsforløbet, har vi på intet tidspunkt følt os svigtet eller efterladt på et sidespor. Vi var ikke af økonomiske grunde tvunget til at afhænde huset men ønskede alene af aldersmæssige årsager at skille os af med ejendommen, medens vi endnu er relativt mobile. Jan Frendrups salgsteknik virker overbevisende og faktuelt velbegrundet. Han har hele tiden givet sig tid til at lytte til vore forslag og argumenter, ligesom han også har forstået at "trøste" os, når depressive tanker vedr. salget dukkede op. Når man først har besluttet sig for et salg - og det kan være en vanskelig afgørelse - er det væsentligt, at dette fremmes mest muligt, således at hverken sælger eller eventuelle købere mister tålmodigheden eller interessen. Vi vil gerne takke Jan Frendrup og hans medarbejdere for venlig, hurtig, kompetent og professionel sagsbehandling og vil gerne anbefale hans og deres medvirken i andre lignende sager."

 • Solgt på 42 dage

  "home Asnæs, har været en fremragende samarbejdspartner i forbindelse med salg af vores hus.Vi fik en meget sober og professionel rådgivning. Huset blev solgt på 42 dage, hvilket i vores øjne var helt fantastisk".

 • God handel

  "Tak for handlen. Vi er i fuld gang med at renovere sommerhuset. Vi føler os allerede hjemme"

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller