home Frederiksværk-Skævinge billede
 • Nørregade 9
 • 3300 Frederiksværk
Luk åbningstider

Velkomme hos home Frederiksværk

home Frederiksværk er en ordentlig, yderst kompetent og altid tilgængelig ejendomsmægler. Vi brænder for din bolighandel, og vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de mest gunstige rammer omkring lige præcis dit salg eller køb af bolig.

Vi har mere end 20 års erfaring med salg af huse i og omkring Frederiksværk, Liseleje, Ølsted Melby samt Skævinge. Vi sælger alle typer af boliger, lige fra villaer, lejligheder, rækkehuse, landejendomme og sommerhuse til projektsalg. Find boligerne her på home.dk eller kig forbi forretningen og se vores udstilling.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi i home Frederiksværk køberrådgivning. Vi har dygtige køberrådgivere med en speciel uddannelse i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Uanset om du er sælger eller køber, har vi ejendomsmæglere, der kan rådgive og hjælpe dig sikkert igennem alle faser af din bolighandel. Vi ønsker, at du er tryg og velinformeret, og at vi sammen kan skabe et vellykket og effektivt projekt. Vi ses i forretningen.

Du er også velkommen til at skrive en mail – vi følger op på alle henvendelser.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 34 boliger

Åbent hus med tilmelding

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Utrolig behagelig og professionel mægler

  "Det har været fantastisk at have Camilla Lohse som mægler. Hun er utrolig behagelig og professionel at arbejde med, samtidig med at hun er en rigtig dygtig sælger".

 • Godt forløb med god og saglig rådgivning

  "Vi fik anbefalet Camilla fra home af vores søn, som har købt et hus igennem Camilla. Det har været et rigtig godt forløb, med god og saglig rådgivning. Vi vil på det varmeste anbefale Camilla, og har været glade for hendes altid smilende ansigt og positive væremåde, samt et godt og hurtigt salg til prisen".

 • Solgte grund efter næsten 40 år

  "Efterhånden er vi kommet noget op i årene, og vi var blevet trætte af at køre op og slå den store græsplæne og holde buskene hver anden weekend. Derfor blev vi enige om, at vi ville sælge grunden. Grunden ligger dejligt placeret på en tidligere stor frugtplantage, der i 1974 blev udstykket i omkring 100 sommerhusmatrikler.Vi overtog dengang en af dem, og vi har benyttet den flittigt. Der er ikke noget hus på grunden, kun et redskabsskur - dog med vand, så man kan sagtens bruge grunden som den er. Vi valgte at lade Camilla Lohse fra home tage sig af salget, da hun er en af vores sommerhusnaboer. Vi var begge glade for hende, for hun er både sød og hjælpsom. Desuden har hun særdeles godt kendskab til områdets kvaliteter, så hun var den helt rigtige til at varetage salget. Derfor var der ingen grund til at tage kontakt til andre ejendomsmæglere. Grunden blev sat til salg i efteråret, men i den første tid var der ikke rigtig interesse fra mulige købere. Efter en prisnedsættelse fandt Camilla Lohse en køber til grunden, og så var den handel i hus. Vi har hele tiden haft tillid til, at Camilla nok skulle få solgt grunden. Og det viste sig jo også at holde stik".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller