Gl. Kirkebjerg 32, Stødov, 8420 Knebel

60 m2 fritidshus

Kontant 2.295.000 kr.

Velholdt fritidshus med smuk udsigt ud over Kattegat


I skønneste naturomgivelser

Har I en drøm om at finde fristedet på Helgenæs, så skal I kigge med her! 

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde et velholdt bjælkehus, der fremstår indbydende blandt skøn natur. Det indflytningsklare sommerhus byder ikke bare på dejlige rum, men også et veludnyttet anneks med et godt indeklima.
Ferieboligen er fra 1996 og disponerer over entré, to værelser, stue, køkken og bad. Entréen byder jer indenfor i lyse omgivelser, der er forårsaget af sommerhusstilen, der præger hele boligen. Bevæger I jer ind i køkkenet, bemærkes ovenlysvinduet, som er fra Velux, samt den veludnyttede plads. Her kan I nemt føre samtaler med hinanden, mens I kokkererer lækre måltider. Resten af stuen giver jer ideelle indretningsmuligheder, mens detaljer som en muret væg og brændeovn præger stuens interiør. Her er der desuden lagt fyrretræsgulve, hvilket også gør sig gældende for begge værelser. På badeværelset finder I en separat bruseniche, med klinkegulv og gulvvarme. 
Annekset giver jer ikke bare adskillige andre sovepladser, men også et hyggeligt opholdsområde, der er holdt i samme stil som resten af ferieboligen. Haven er anlagt med tanke for de nemme ferier, hvor I kan nyde den smukke udsigt fra terrassen, lege og spille bold på plænen, eller anlægge en mindre bålplads til de stjerneklare aftener. Eventuelle haveredskaber, hobbyelementer, legetøj og bolde kan holdes i de to udhuse.
Med denne beliggenhed befinder I jer i rolige omgivelser, der sikrer ferieidyllen blandt natur. I kan altid bevæge jer ud på vandreture. 

Naturen er virkelig i højsæde her

Velkommen til !

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 17 - 22 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 40.000 - kr. 50.000 ,- .
2Antal rum
1996Byggeår
2716 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.540 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,692 / 10.802 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33