Købsaftale underskrevet

Søvangen 3, 5884 Gudme

195 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Indflytningsklar og moderniseret villa parat til børnefamilien


Det perfekte hjem til førstegangskøberne!

Velkommen indenfor i denne skønne villa, der er blevet gennemgående istandsat inden for de seneste 10 år. Da villaen rummer hele fem eventuelle børneværelser samt masser af fælles leverum, tiltales familien.
I bliver præsenteret for nyttige og flotte løsninger, hvor end I vender blikket, hvor køkkenet eksempelvis fremstår utroligt åbent med et smukt lysindfald. Dette rum garanterer jer en nem hverdag med madlavningen, men også at I hurtigt kan samles om spisebordet og dele historier hver især. Herfra kan I bevæge jer videre ud i rummet og samles i sofaerne, hvor hyggen og afslapningen kan forekomme. 

Den behagelige atmosfære, der bliver slået fast ved første øjekast, er i den grad også understreget på de lyse og veldisponerede værelser, der kan indrettes efter jeres individuelle behov. Praktikaliteterne kan holdes på hjemmets badeværelser, hvor det ene er udstyret med vaskefaciliteter; derudover finder I strømlinede designs, hvor undtagelsen er badeværelset på førstesalen, som I hurtigt kan sætte jeres eget præg på.
Ejendommen er udstyret med flere terrassemiljøer, hvor den overdækkede terrasse kan være behjælpelig i at forlænge sommersæsonen i begge ender. I har samtidig rige muligheder for at nyde morgensolen på bagterrassen i private omgivelser. Grunden er nemlig anlagt, så I er helt ugenerede, og så har I selvfølgelig ideelle forudsætninger for at parkere familiens transportmidler.
På denne adresse er I omringet af et utroligt godt lokalmiljø, hvor man passer på hinanden. Gudme er en by, der er perfekt til børnefamilien, da I får både skole, børnehave og vuggestue samt GOG Håndboldklub. 

I kan nyde jeres fritid til fulde med den korte afstand til Gudme Sø, hvor hundeluftnings- og legemuligheder aldrig er en mangelvare. Derudover er denne familievenlige by udstyret med optimale transportforbindelser, så I gnidningsfrit kan bevæge jer videre på jeres færd.
6Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
964 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200