Gramsmosevej 3, Asserballeskov, 6440 Augustenborg

219 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Stor villa til børnefamilien lidt uden for Fynshav


God beliggenhed på en lukket vej

Velkommen til Gramsmosevej 3 cirka to kilometer uden for Fynshav, hvor I møder denne rummelige villa, som egner sig perfekt til den store børnefamilie. Her får I et hus i tre etager, hvor I kan sætte jeres eget præg på indretningen, og der venter jer mange fine værelser, lyse opholdsrum og en god kælder med blandt andet en gildesal. Dertil kommer en stor have og flere terrasser.
I bosætter jer på den østlige del af Als, hvor der er særdeles roligt og naturskønt med kort afstand til Oleskobbel Skov og strandene langs kysten. Et andet plus er nærheden til Fynshav med alle hverdagens behov i form af skole, daginstitution, indkøb og idrætshal, som alt sammen nås i løbet af fem minutter i bil.
Villaen er opført i 1970 og præsenterer sig udefra med en gul murstensfacade og et rødt tegltag. Via trappen ankommer I til hoveddøren, som åbner til det lyse og rummelige gangareal i stueplan med en spindeltrappe til kælderen og førstesalen. Længere fremme ligger den rummelige vinkelstue med et dejligt lysindfald gennem det brede vinduesparti og døren ud til den vestvendte terrasse. Fra stuen er der videre forbindelse til køkken-alrummet, som er udført med hvide fronter og rigeligt med opbevaringsplads.
I stueplan får I også et badeværelse med både brus og badekar samt fire værelser, der alle er forsynet med et indbygget skab. Hertil supplerer førstesalen med to store værelser samt et multirum og kan derfor let fungere som en glimrende teenageafdeling. Herligheden fuldendes af den anvendelige kælder med et badeværelse, et fyrrum, en integreret garage og to disponible rum, hvoraf det største kan tjene til alt fra gildesal til hobbyrum.
Grundarelet tæller 894 m2, og haven er primært anlagt med en græsplæne, mens der også er flere fliseterrasser, hvor sommeren kan nydes.
7Antal rum
1980Ombygget
2Antal toiletter
894 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.632 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,252 / 4.170 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Sandell-Duus
home Sønderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

jedu@home.dk

74426575

74426575