Byvejen 30, 5874 Hesselager

125 m2 villa

Kontant 845.000 kr.

Lys og velindrettet villa med luft til luft varmepumpe


Stor baghave med frugttræer og solrigt terrassemiljø

Denne dejlige ejendom i Langå er et oplagt valg for jer, der drømmer om at bo i landlige omgivelser med et hyggeligt lokalmiljø som ramme om hverdagen. Her er tale om en muret villa på 125 kvadratmeter, der blandt andet indeholder to gode soveværelser og et rigtig dejligt spisekøkken.
Ude kan I se frem til en stor grund, der giver masser af plads til udeaktiviteter. Her er tillige en rummelig garagebygning med integreret værksted, og bagerst i haven finder I et arbejdsskur.

Via en lille havelåge er der adgang til et stort, solbeskinnet terrassemiljø, som ligger godt i læ mellem huset, garagen og en læmur. Fra terrassen er der få trin ned til den grønne baghave, hvor I kan høste både æbler, blommer, pærer og kirsebær fra de mange frugttræer. Haven har endvidere en hindbærlund samt flere højbede og et bålsted.
Inden døre fremstår boligen i velholdt stand med pæne gulve og en gennemgående lys farvepalet. Boligarealet er fordelt på stueplan og første sal, hvoraf sidstnævnte indeholder et stort soveværelse og et godt værelse samt en repos.
I stueplan finder I en opholdsstue med brændeovn samt det førnævnte køkken, som uden tvivl vil blive et elsket samlingspunkt i dagligdagen. Her er fin plads til et spisebord, og da køkkensektionen er tosidet, kan I let være sammen om madlavningen. Nær køkkenet er der desuden et lille rum, som eksempelvis kan benyttes til hjemmekontor eller som legerum for familiens yngste medlem.

Som beboere i Langå kan I glæde jer til at blive en del af et aktivt landsbymiljø, hvor der er et stærkt sammenhold naboerne imellem. Her er både et aktivitetshus og et forsamlingshus med mange fællesarrangementer, og byen har endvidere en sportsplads med fodboldbane samt legeplads, petanquebane og shelter.

Lyder denne skønne ejendom noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen på Byvejen 30!
3Antal rum
1986Ombygget
1042 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.101 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,931 / 3.890 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200