Teglværkssvinget 2, Stinesminde, 9500 Hobro

173 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Villa med stor grund direkte ned til Mariager Fjord, i det idylliske fiskeleje Stinesminde.


På solsiden af danmarks smukkeste fjord, omgivet af det skønneste kuperet landskab.

Udsøgt liebhavervilla med jordvarmeanlæg og et særdeles lavt energiforbrug til opvarmning! 

Bygningerne er opført i Skagen stil og murermesterkvalitet med vandskurede vægge og dansk vingetegltag med zinktagrender. huset har gennemtænkte detaljer med respekt for traditionel dansk byggeskik. Boligen er indrettet både til børnefamilier og seniorer med lyst til et aktivt liv i naturen omkring eller på fjorden.

Boligen tilbyder i stuen plan et dejligt køkken/ alrum i åben forbindelse til opholdsstuen, her er en rummelig entre, gæste toilet og et praktisk bryggers/baggang. 1 salen har 3 værelser, hyggelig loftsstue med udgang til altan samt boligens badeværelse. 
 
Der er fliser og træterrasse hele vejen rundt om huset med muligheder for sol og læ på alle tider af dagen. En bæk med rislende vandfald danner skel til nabogrund mod vest og løber ud i fjorden mod syd.
I forbindelse med boligen er der et stort opvarmet værksted og dobbeltgarage med udnyttet loftsetage med gæsteafdeling og depotrum. Her er der er gode muligheder for hobbyarbejde, ateliér eller mindre erhvervsvirksomhed.
Ejendommens bygninger ligger højt på grunden med panoramaudsigt over fjorden og til den hyggelige Stinesminde havn samt Mariager by, som ligger overfor på fjordens sydside. 
Grunden afgrænses af en bæk i skellet mod vest, af fredet engareal mod øst og strandbredden ned til Mariager Fjord mod syd. Mod nord er der indkørsel til stor gårdsplads fra asfalteret, blind vej.

Med fjordens bred få skridt fra terrassen og den storslåede natur omkring er denne perle ideel for familien, der holder af søsport, lystfiskeri, ridesport og traveture.
Man kan også vælge bare at nyde stilheden på den store træterrasse med bækkens rislen i haven og udsigten til fjorden, hvor sejlbåde og gamle træskibe ofte sejler forbi på vej til eller fra træskibsværftet i Hobro.
5Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
3724 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.367 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,459 / 27.278 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Myrtue
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

myrtue@home.dk

98511201

98511201