Hovangsvej 60, 9500 Hobro

115 m2 villa

Kontant 675.000 kr.

Højt beliggende villa, i 3 gode plan på lukket vej med gode stisystemer - Flot udsigt over Hobro!


LAV VARMEUDGIFT = 9.880 kr.!

På toppen af Hovangsvej finder du denne spændende rødstensvilla i 3 plan med udsigt ud over
dele af Hobro. 

Villaen er oprindeligt opført i 1960, men har gennem tiden gennemgået renovering og modernisering. Boligen består af 47 m2 kælder og 115 m2 boligkvadratmeter, der opvarmes med fjernvarme. Fjernvarmeanlægget er udskiftet i 2021, der er hulmursisoleret og det giver altså en særdeles lav varmeregning (9.880 kr. for 2022)!! 

Villaen er beliggende for enden af en lukket vej, med lukket stisystem til Rosendalskolen og  rosendalhallen i Hørby, som har et meget velfungerende foreningsliv, med både gymnastik og fodbold på programmet. Morgenbrødet skal man ikke gå langt efter, da bageren ligger lige for enden af vejen. 

Indretning:
Kælder: Træder vi ind fra gadeplan, kommer man ind i husets kælder. Her går der en fordelergang rundt og bliver til depotrum. Derudover er der et godt vaskerum/bryggers samt et stort værksted. Fra fordelergangen er der trappe til husets boligarealer som byder på samlet 115 m2.

Midteretagen indeholder 3 gode værelser, den tidligere entré samt husets badeværelse.

øverste etage træder man direkte op i køkkenet med en lille spiseplads og udgang til stor fliselagt terrasse. Fra køkkenet er der adgang til stuen og det er her man rigtig finder ud af, hvorfor man har valgt den planfordeling som man har. Fra stuen er der en skøn udsigt ud over dele af Hobro. 

Haven er også niveauopdelt, hvor man i første plan har den føromtalte fliselagte terrasse, hvor der er god plads til at invitere venner og familie over til en hyggelig grillaften. Herfra er der trappe op til øvre plan som primært er udlagt i græs. Videre oppe er der endnu en lille udsigtsterrasse, hvor der om end er en endnu bedre udsigt ud over byen. Desuden er der et lille skovstykke, hvor boligens yngste beboere kan få jord under neglene. 

Her får du altså en villa med mange muligheder til en rigtig god pris, ja der er næsten tale om foræring. Så skynd dig at bestille en fremvisning allerede i dag.
4Antal rum
1960Byggeår
855 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.286 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,987 / 3.152 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Karmark Bay-Klit
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

klit@home.dk

98511201

98511201