Drechselsgade 18, 1. 5., 2300 København S

90 m2 lejlighed

Kontant 5.995.000 kr.

Unik, gennemført og lysfyldt kvalitetslejlighed i arkitekttegnet ejendom fra 2019.


MULIGHED FOR TILKØB AF PARKERINGSPLADS I KÆLDER!

Denne gennemførte bolig ligger i Sfinxen fra 2019, og dette luksusbyggeri rejser sig som et 12-etagers tårn med eksklusive lejligheder over hele linjen. Det er Holgaard Arkitekter, der står bag det stilsikre byggeri, hvor design såvel som materialevalg vil glæde selv den kræsne boligkøber.
Denne lejlighed ligger attraktivt på 1. sal og råder over 90 kvadratmeter samt en unik atriumgård, der fungerer som et privat uderum og tilgås direkte fra lejligheden. Bygningens markante og gennemførte arkitektur er synlig i hele lejligheden og står bl.a. som skulpturer i hele vinduespartiernes længde – og vi kan desuden oplyse, at boligerne er tegnet og opført med blik for selv de små detaljer. Alle materialer er valgt med fokus på æstetik og kvalitet, og på den måde skabes en boligoplevelse i særklasse.
Lejligheden har wauw-faktor, og den skal uden tvivl opleves med egne øjne. Planløsningen strækker sig over et regulært soveværelse med indbygget skabsplads, et stort og elegant badeværelse med bl.a. glasafskærmet bruseniche og rainshower samt et imponerende opholdsrum, der står med sine store vinduespartier mod syd og vest, hvilket må siges at være helt perfekt. Herinde ligger det strømlinede køkken i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen, og der er direkte udgang til atriumgården, som fungerer perfekt som opholdsmiljø om sommeren og som et oplyst uderum, der i vintermånederne integreres i boligen takket være panoramavinduerne.
Med adresse på Drechselsgade flytter I til et eksklusivt og hipt kvarter, hvor alt lige fra dagligvarebutikker, restauranter og bagerier såvel som den lækre velanlagte strand Havnevigen og Fælledens natur vitterligt venter jer indenfor en radius af få hundrede meter. I har ligeledes glæde havnepromenaden, ligesom I kan tage turen over Bryggebroen til Vesterbro og Indre By – her får I med andre ord en beliggenhed med det bedste fra begge verdener.
JaElevator
2Antal rum
2019Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.716 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,543 / 29.199 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Cederholm
home Amagerbro - Islands Brygge

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

niced@home.dk

32 64 31 00

32 64 31 00