Langelinie Allé 29, 1. mf., 2100 København Ø

144 m2 lejlighed

Kontant 11.390.000 kr.

Gedigen 3V'er med udsigt over Langelinie


I ét af Hovedstadens skønneste kvarterer udbyder vi denne 144 kvadratmeter store lejlighed med den mest fantastiske udsigt over vandet og skibe, der sejler forbi.
Adressen er Langelinie Allé 29, 1, mf, som placerer sig i en velholdt ejendom fra 2001, og da lejligheden ligger på førstesal, har I adgang til en lækker altan vendt mod øst. Her kan I sætte jer ud og nyde den sublime udsigt og morgen- og formiddagssolen, og altanen er også overdækket, så I kan sidde i læ for det værste vind og vejr. Dertil er der også mulighed for egen parkeringsplads, og så er der stativ til cyklen nede foran.
De store vinduer lukker masser af naturligt lys ind fra alle hjørner og sørger for en skøn og ugeneret udsigt lige meget, hvilket rum I befinder jer i. Planløsningen råder over en rummelig entré med skabsplads og depotrum, og derudover fordeler den sig over to gode værelser, et brusebadeværelse og et badeværelse med bruser og badekar samt et lyst opholdsrum med køkkenet i delvis åben forbindelse heraf. De indre rammer er godt indrettet og klar til indflytning med det samme.
Langelinie behøver næsten ingen præsentation, da den ikoniske promenade og hjemstedet for Den Lille Havfrue er en velkendt del af Københavns maritime miljø. I bosætter jer langs kajen, som strækker sig fra Lystbådehavnen til spidsen, hvor I både finder restaurant og molekiosk. Med andre ord bliver I en del af ét af Københavns nok bedste kvarterer tæt på grønne åndehuller som Kastellet og Langelinieparken og kulturelle mødesteder i form af spændende restauranter og caféer. Når I skal rundt, kan I nemt komme fra A til B på cykel, og ellers ligger Østerport Station fem minutter væk, hvor I både kan fange S-tog, metro og regionaltog. Stunderne kan også tilbringes på Refshaleøen, som I når på cykel på ca. femten-tyve minutter, og I kan også nå Indre København på cykel på under et kvarter.
Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os i dag for en fremvisning.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2001Byggeår

Økonomi

Kontantpris

11.390.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

9.101 kr.

Udbetaling

570.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

69,347 / 55.416 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tina Kaas
home Sydhavnen & Projektsalg

Salgschef

kaas@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05