Menu

home Aalborg Vejgaard

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Aalborg-Vejgaard

Når du sætter din bolig til salg hos home Aalborg – Vejgaard, kan du være sikker på, at vi gør vores, for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt. Vi sørger for at få markedsført din bolig markant, dvs. den bliver markedsført i vores forretning, i de lokale aviser og på Facebook m.m. Vi er Nordjyllands mest sælgende ejendomsmægler - du kan derfor roligt overlade din bolighandel til os.

Vi er én blandt fem home forretninger i Aalborg, og på den baggrund er vi en del af et stort netværk, hvor vi arbejder tæt sammen om din bolighandel. Vores ejendomsmæglere er altid opdaterede på, hvad der rører sig i lokalområdet, og vi kender derfor boligmarkedet i Aalborg og opland bedre end de fleste.

Hos home Aalborg – Vejgaard sælger vi forskellige typer boliger, herunder villaer, ejerlejligheder, andelsboliger og rækkehuse. Disse boliger har vi til salg i bydelene og forstæderne: Kærby, Vejgaard, Gug, Visse, Sønder Tranders, Hasseris m.fl.

Home forretningen er beliggende i en fin hjørnebygning. Her finder du et væld af spændende boliger til salg. Se boligerne her eller på home.dk.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vores mæglere er meget fleksible, når det drejer sig om fremvisninger og møder – de er altid tilgængelige, når du har brug for dem.

Ring derfor til os på telefon: 96316060. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Det var ikke lykkedes uden deres ihærdighed

  "Jeg har for nyligt solgt min lejlighed på Vesterbro i Aalborg. home Aalborg har været en stor hjælp i bestræbelserne på at få den solgt. I et marked hvor det ellers ikke er let at få solgt hverken hus eller lejlighed, har home været rigtig gode til at afholde diverse arrangementer for at øge interessen for min lejlighed, kombineret med en korrekt prisfastsættelse. I forbindelse med den endelige handel ydede home en stor indsats for at få handlen i hus, hvilket jeg ikke tror var lykkedes uden deres ihærdighed. Jeg kan derfor varmt anbefale home Aalborg for fremtidige sælgere".

  Morten Hviid Laustsen

 • Lynsalg gennem home Vejgaard

  "Efter blot 2 dage på internettet havde home flere henvendelser på min lejlighed, og samme dag som min lejlighed blev fremvist, blev der indgået en aftale med køber. Jeg er meget tilfreds med udfaldet af mit salg og kan varmt anbefale home, som jeg har brugt ved flere lejligheder".

  Steffen Brichstein Hansen

 • home trodser boligmarked

  "home solgte min lejlighed på Boulevarden, og de var rigtig dygtige til at holde mig orienteret om markedet, så salget kunne optimeres undervejs. Jeg var på den baggrund i stand til at tilpasse mig et svært boligmarked, og fik derfor også lejligheden solgt tilfredsstillende".

  Morten Boesen

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.